De Sfeer Maecker

De Sfeer in en Rond uw Huis

3 top vloeren voor je huis in Badhoevedorp

3 top vloeren voor je huis in Badhoevedorp
Als je op zoek bent naar een nieuwe vloer voor in je huis, dan heb je ontzettend veel mogelijkheden om uit te kiezen. Maar welke vloer is nu het meest geschikt voor jouw huis in Badhoevedorp? In deze blog zetten we 3 meest gekozen vloeren in Badhoevedorp voor je op een rijtje.

Houten vloeren

Houten vloeren geven je huis een warme en gezellige sfeer. Een voordeel van houten vloeren is verder dat je ze kunt laten opschuren, waardoor beschadigingen, vlekken en verkleuringen verdwijnen en je vloer weer zo goed als nieuw is. Hierdoor gaat hij echt een levenlang mee. Verder zijn houten vloeren er in verschillende soorten, kleuren, en maten; en kun je ze ook in een mooie visgraat laten leggen.

Tegelvloeren

Er zijn veel soorten tegelvoeren. Kies je voor keramische tegels die gemakkelijk in onderhoud zijn en bestand tegen krassen? Voor natuursteentegels voor een authentieke look? Of voor een moderne Moduleo vloer? Tegels zijn er in verschillende kleuren, patronen en formaten. Het is daarom belangrijk om eerst te bedenken welke uitstraling je voor ogen hebt. Dat maakt het vinden van een mooie tegel een stuk gemakkelijker.

PVC vloeren

PVC vloeren zijn de laatste jaren enorm in populariteit gestegen. Dat komt omdat ze erg praktisch zijn. Ze zijn namelijk slijtvast, waterbestendig én zijn geschikt voor vloerverwarming! PVC vloeren hebben ook een natuurlijke uitstraling waardoor ze haast niet te onderscheiden zijn van echte houten of tegelvloeren. Daarnaast zijn PVC vloeren relatief goedkoop en erg duurzaam omdat ze lang meegaan.

Vloeren waarmee je nooit de plank zult misslaan

Natuurlijk zijn er nog veel meer soorten vloeren op de markt, maar deze drie zijn niet voor niets de populairste drie. Door één van de drie bovenstaande vloeren te kiezen voor jouw huis in Badhoevedorp kun je eigenlijk niet fout. Alledrie de vloeren zijn in vele variaties leverbaar, waar door je gemakkelijk een vloer zult vinden die helemaal aan jouw eisen voldoet.