De Sfeer Maecker

De Sfeer in en Rond uw Huis

Aangename zomers met de Dyson ventilator

keuken wrappen Almere

Maak je zomers aangenamer met een Dyson ventilator. En nog aangenamer met een aanbieding voor de Dyson ventilator aanbieding. Een Dyson ventilator is niet alleen een ventilator die zorgt voor verkoeling in je huis, het is ook nog een mooi designproduct. Het staat een stuk charmanter dan een grote, lompe ventilator bijvoorbeeld. Met name omdat het design simpel is en de Dyson ventilator zonder bladen werkt. Dit scheelt in geluid, schoonmaak, aanzicht en veiligheid. Het bewegen van de bladen maakt normaal veel herrie, door het frame om de bladen te beschermen is het apparaat moeilijk schoon te maken en vaak is een ventilator groot van stuk.

Design en instellingen

De Dyson ventilator is niet klein, maar ziet er wel minder massief uit. Het is eigenlijk niet veel meer dan een ovaalvormig frame met een dunne rand. De Dyson ventilator is altijd wit. Je hoeft daar dus niet op te letten bij je Dyson ventilator aanbieding. De Dyson ventilator heeft tien verschillende luchtstroominstellingen. Je kunt zelf bepalen welke kant de luchtstromen op gestuurd worden. Bovendien kun je instellen dat de Dyson ventilator zich automatisch uitschakelt tot 9 uur in de toekomst. Zo hoef je hier zelf niet meer aan te denken.

Afstandsbediening en technologie

Bij de Dyson ventilator krijg je ook een afstandsbediening. Die maakt het nog gemakkelijker om met je Dyson ventilator te werken en de instellingen aan te passen wanneer jij dat nodig vindt. Je bevestigt de afstandsbediening ook gemakkelijk op de ventilator. Zo raak je hem niet snel kwijt. De afstandsbediening is namelijk magnetisch. Met de Air Multiplier technologie zorgt de Dyson ventilator voor een gelijkmatige luchtstroom. Genoeg redenen voor een Dyson ventilator aanbieding dus.