De Sfeer Maecker

De Sfeer in en Rond uw Huis

Aquafinesse voor een schoon zwembad!

finesse

aquafinesseHet onderwerp van vandaag is: aquafinesse. Je vraat je u vast af waarom ik hetaqua hier over ga hebben. Dat is eigenlijk heel erg logisch. Voor sommige mensen is het namelijk erg normaal om een zwembad in hun woning te hebben. Ik heb helaas geen zwembad maar een goede vriend van mij wel. Hij heeft een erg groot huis met een zwembad in de kelder. Omdat mijn goede vriend een chloor allergie heeft mag het zwembad natuurlijk geen chloor bevatte. Omdat dit eigenlijk wel noodzakelijk is om een zwembad te kunnen hebben dacht hij dat het voor hem niet mogelijk zou zijn om een zwembad te hebben. Gelukkig was de oplossing dichterbij dan dat hij dacht. Op de website van Bodyfit kan je namelijk aquafinesse kopen. Dit is een middel zonder het spul waar hij allergisch voor is. Het middel reinigt het zwembad eigenlijk net zo goed als chloor, daarom besloot hij om dit aan zijn zwembad toe te voegen.

Een zwembad zonder de geur waar hij een hekel aan heeft!

Hij heeft het zwembad nou al een tijdje en kan dus goed vertellen of het spul goed reinigt. Toen ik laatst bij hem kwam vertelde hij me dat het water goed schoon bleef. Hij geniet nu wekelijks va zijn zwembad dat schoon en geurloos is. Ik vind dit een echte aanrader voor mijn lezers die een zwembad hebben!finesse