De Sfeer Maecker

De Sfeer in en Rond uw Huis

Beste investering, een bubbelbad!

Wat vond ik het vroeger toch lekker als we na zwemles even in het bubbelbad mochten zitten. Zo heerlijk warm! Het probleem wat ik toen had, heb ik nu nog steeds. Als ik er eenmaal in zit, wil ik er niet meer uit. Toen ik klein was moest ik eruit maar nu kan ik urenlang in mijn eigen bubbelende badje zitten in de achtertuin. Wat ben ik blij dat ik destijds de stap heb genomen richting Bodyfit Wellness om een bubbelbad uit te zoeken.

 

Met open armen ontvangen

Eenmaal aangekomen bij het bedrijf, werd ik met een warme handdruk ontvangen door een van de medewerkers. De meneer wist precies waarvoor ik kwam, want ik had van te voren al gebeld en de situatie voorgelegd. Zo fijn als het was had meneer al een aantal modellen uitgezocht wat voor mij goed zou zijn. Bij het tweede model was ik al meteen verkocht, het bad waar ik verliefd op ben geworden was een Zwem spa. Heerlijk zwemmen in de warme bubbels. Na de papieren ingevuld te hebben, zijn de afspraken gemaakt voor levering en opbouwen.

 

De grote dag

De dag dat het eindelijk ging gebeuren, ik was al vroeg op want ik kon niet wachten. We hadden om 10.00 uur afgesproken maar de jongens belde zelfs dat ze een halfuurtje eerder kwamen, dat noem ik nog eens service! Het bad was redelijk snel opgebouwd en kon meteen gebruikt worden zodra het met water gevuld was, u mag raden wat ik de hele avond gedaan heb! Juist, ik was te vinden met een boekje in mijn eigen Zwem Spa.