De Sfeer Maecker

De Sfeer in en Rond uw Huis

Bij voorkeur granieten aanrechtbladen

Bij voorkeur granieten aanrechtbladen

 

Waar heb ik die uitspraak toch vaker gehoord, dat het leven is wat er gebeurt terwijl je druk bent met het maken van plannen. John Lennon uitte ‘m al, vele jaren geleden natuurlijk, maar op mijn leven blijkt het ook op toepassing te zijn, en ik probeer meer in het nu te leven in plaats van te ver vooruit te kijken. Juist bij een verbouwing probeer je natuurlijk altijd vooruit te kijken en dat is ook heel logisch want je werkt immers naar een eindresultaat toe. Als je niet iets in je hoofd zou hebben van hoe het dient te worden dan heeft het natuurlijk helemaal geen zin een verbouwing te ondernemen, waar is je motivatie dan? Het doel is het mooier te maken dan dat het tot op heden is, maar ik heb gemerkt dat je dat ook in een heel organisch en vloeiend proces kunt laten verlopen. Zo blijkt het voor mij althans het beste te werken. Momenteel ben ik bezig met het uitzoeken van de aanrechtbladen voor op mijn keuken. Het leuke is dat ik dit nu behandel zodra het ineens voor me komt en dus op precies het moment dat ik ermee bezig dien te zijn en niet vooraf al zolang het nog niet speelt. Ik deal ermee precies op het moment dat het ertoe doet en dat is echt wat werkt voor mij. Nu ik de oude keuken en bijbehorende aanrechtbladen eruit gesloopt hebt en ik bij groot toeval hele mooie nieuwe keukenkasten tegenkwam waarvan ik me bedacht dat die wel goed zouden staan in mijn keuken, is het de tijd ervoor ook rond te kijken naar een van de belangrijkste dingen voor de uitstraling van je keuken, namelijk de bij voorkeur granieten aanrechtbladen.