De landelijke keuken met eiland: een plek waar je echt leeft

landelijke keuken met eiland

Ben jij ook zo iemand die veel meer tijd in de keuken doorbrengt dan in de woonkamer? Ben je dol op koken en ben je het liefste de hele dag druk boven de pannen? Wil je niets liever dan mensen ontvangen in de keuken in plaats van de woonkamer? Dan is de landelijke keuken met eiland perfect voor jou.

Leven in de keuken

landelijke keuken met eiland

Een landelijke keuken met eiland vormt een sfeervolle keuken die een centrale plaats in jouw woning zal innemen. Dit is een keuken waar je niet alleen kookt maar ook echt in leeft. Naast het uiterlijk van de kasten en lades druk je met de materiaalkeuze van het werkblad ook een belangrijke stempel op de look en feel van jouw landelijke keuken.

Wat voor keuze maak je? 

Ga je voor een stoere look of een warmer materiaal? Online vind je  al verschillende opstellingen van keukens en kun je eindeloos veel inspiratie opdoen. Kies altijd voor maatwerk want onder de streep scheelt het je geld als de keuken helemaal perfect op maat is. Voor een landelijke keuken met kookeiland moet je natuurlijk wel rekening houden met de ruimte om het eiland heen. Je moet lades kunnen openen en overal om het eiland heen kunnen lopen. Daar moet je wel de vierkante meters voor hebben.