De Sfeer Maecker

De Sfeer in en Rond uw Huis

De producten van Philips Hue kopen

Philips Hue is een speciale tak binnen de producten van Philips, die ervoor zorgen dat je huis een “smart home” wordt. Dit betekent dat je je lampen zo hebt aangesloten dat je ze op afstand kunt gebruiken. Dit doe je door de lampen te verbinden met bijvoorbeeld je telefoon of tablet en vanaf deze apparaten de lampen te bedienen. Philips Hue is speciaal opgezet zodat iedereen hier gebruik van kan maken, hoe technisch je dan ook bent en in wat voor huis je dan ook woont. Wil je je bestaande lampen vervangen door Philips Hue lampen, of wil je je er meer kopen om je slimme lampen verder in huis uit te breiden? Dan kan je via DeDomoticaStore de Philips Hue lampen kopen die passen bij jouw situatie. DeDomoticaStore heeft een breed aanbod van de lampen die onder deze noemer vallen en zijn geschikt voor ieder huishouden.

Van starter tot en met ervaren gebruiker

Wil je vanaf nu je gewone lampen vervangen voor Philips Hue? Dan kan je de Philips Hue starterkit kopen bij DeDomoticaStore. In deze starterkit vindt je een heel pakket van de eerste lampen die je nodig kunt hebben in je huishouden. Met de starterkit kan je al een groot deel van je bestaande lampen vervangen, zodat je gebruik kunt maken van de voordelen die de smart lampen van Philips Hue met zich meedragen. De installatie is hetzelfde als met gewone lampen en het verbinden van de lampen met je smartphone is heel eenvoudig door middel van Bluetooth.

Heb je nu al Philips Hue lampen en wil je er meer kopen om meer plekken in je huis te voorzien van deze slimme lampen? Dan kan je DeDomoticaStore ook losse lampen bestellen. Zet overal in huis je licht aan of uit, dim het licht naar romantischere sferen of laat verschillende kleuren licht uit de lampen komen. Alles met slechts een paar tikken op je beeldscherm, zonder dat je van de bank op hoeft te staan.