De Sfeer Maecker

De Sfeer in en Rond uw Huis

De voordelen van Reynaers kozijnen

reynaers kozijnen

Het uitkiezen van de juiste kozijnen is een flinke opgave. Er zijn namelijk eindeloos veel opties en ze verschillen allemaal in kwaliteit en prijs. Welk kozijn moet je nu hebben? Dat hangt helemaal van je smaak af. Een veel gekozen optie is de Reynaers kozijnen. Waarom zoveel mensen juist die kozijnen kiezen? Dat lees je hier.

Maatwerk

Aluminium omlijsting en kwaliteit 

Reynaers Kozijnen staan bekend om de prachtige omlijsting van aluminium. Aluminium heeft veel voordelen. Het is onderhoudsarm, sterk en veilig. Daarnaast is het 100% recyclebaar en dus de ultieme duurzame oplossing. Duurzaamheid is voor veel mensen een belangrijk onderdeel van het kiezen van kozijnen. Je wil immers dat ze lang meegaan en daarvoor is duurzaam materiaal optimaal. Bovendien hoef je het milieu niet onnodig te belasten. 

Waarom aluminium?

Bij mooie kozijnen denken we al snel aan luxe en dure materialen zoals hout. Dat is absoluut een mooi materiaal maar hout heeft ook zoveel nadelen. Het vergt namelijk erg veel onderhoud. Dat kost geld en tijd. Daar moet je maar net zin in hebben. Bovendien is hout niet bepaald duurzaam als materiaal. Wie dus liever duurzaam kiest maar toch ook voor kwaliteit kan beter voor aluminium gaan. Het is wellicht een materiaal dat je niet meteen associeert met een luxe en dure uitstraling maar er kan tegenwoordig zo veel meer. Aluminum kan er heel charmant uitzien en kan bovendien zo gemaakt worden dat het op het oog overeenkomt met hout. Maar dan dus veel duurzamer en voordeliger. Aluminium is namelijk ook erg betaalbaar. 

Luxe uitstraling

Een poedercoating

De Reynaers kozijnen hebben een prachtige luxe uitstraling omdat ze allemaal voorzien zijn van een poedercoating. Ze passen met name perfect in een woning met een moderne of industriële uitstraling. Die woontrends zijn erg populair op het moment maar ook weer heel tijdloos.