De Sfeer Maecker

De Sfeer in en Rond uw Huis

Deze 4 tafels mogen zeker niet ontbreken in huis!

De tafel is een onmisbaar meubelstuk in iedere woning. We maken er dan ook allemaal gebruik van. Soms vind je zelfs meerdere tafels in één woning. En dat is niet zo verrassend als het lijkt, want tafels kunnen ontzettend veel verschillende functies hebben. Een tafel is dan ook niet alleen onmisbaar voor de uitstraling van je interieur, maar ook nog eens ontzettend functioneel. Bovendien zijn ze in alle soorten en maten verkrijgbaar, waardoor je deze geheel op jouw interieurstijl kunt aanpassen. Keuze genoeg dus. Maar welke tafels mogen zeker niet ontbreken in jouw huis? Wij hebben de 4 meest gebruikte modellen voor jou op een rijtje gezet. 

  1. Bijzettafel  

Een bijzettafel is vaak compact van formaat en kan bij een serie van andere meubelstukken geplaatst worden. Deze wordt vaak gebruikt als leuk en sfeervol plekje om woonaccessoires, een lamp of plant uit te stallen. Door het compacte formaat is de bijzettafel in vrijwel iedere woning te plaatsen. Bovendien is het aanbod in materialen, stijlen en zelfs kleuren ontzettend groot. Hierdoor is er voor ieder wat wils te vinden. Bekijk daarom vandaag nog de vele bijzettafeltjes voorbeelden en maak je keuze. Zo geniet jij binnenkort niet alleen van een zeer praktisch, maar ook nog eens een enorm sfeervol meubelstuk. 

  1. Salontafel 

Een salontafel gebruik je om het jezelf nog gemakkelijker te maken wanneer je op de bank zit. Het is namelijk ontzettend onhandig om met een schaal chips en een beker frisdrank op schoot een film te kijken. Dankzij een salontafel zijn dit soort zaken altijd binnen handbereik. Er zijn verschillende salontafels mogelijk. Je kunt voor een salontafel kiezen die past bij je bank, maar je kan er ook voor kiezen om een poef als salontafel in te zetten. Hierbij schaf je een grote poef aan, waarop je een praktisch dienblad plaatst. Deze kun je vervolgens gebruiken om je afstandsbediening, glas drinken of een lekker hapje op te plaatsen. Daarnaast kan je deze ook gebruiken als extra zitplaats indien dat nodig is. Kortom, een multifunctioneel item! 

  1. Opbergtafel 

Een opbergtafel is natuurlijk bovenal ontzettend praktisch. Hier kan je net als bij een salontafel werkelijk alles op kwijt. Daarnaast kunnen er ook nog eens spullen in de tafel zelf worden opgeborgen. Denk bijvoorbeeld aan extra kussens of een plaid. Zo heb je deze altijd bij de hand wanneer dat nodig is. 

Ook opbergtafels zijn in alle soorten en maten verkrijgbaar. Om eenheid te creëren is het belangrijk dat de kleur en het materiaal aansluit bij jouw huidige woonstijl. Doe daarom voldoende inspiratie op online en maak gebruik van de voorbeelden die je kunt vinden. Zo weet je precies wat het aanbod is en welke opbergtafel bij jouw interieur past. Zo beschik je over een geweldige eyecatcher. 

  1. Eettafel 

Het belang van een goede eettafel is natuurlijk bij iedereen bekend. Dit meubelstuk speelt een centrale rol in heel veel woningen. Hier kom je samen met je gezin, nuttig je heerlijke maaltijden en geniet je van enorme gezelligheid. Bovendien is dit ook de plek waar je heerlijk tafelt met vrienden en familie of simpelweg een leuk bordspelletje doet. De eettafel is dan ook multifunctioneel en is van grote invloed op de sfeer binnen jouw woning. Een onmisbaar item!