De Sfeer Maecker

De Sfeer in en Rond uw Huis

Een dorpel van composiet, wat is dit eigenlijk precies?

Dorpel van composiet online kopen bij NATUURSTEENvakman.nl; In eigen beheer op maat gezaagd, zorgvuldig afgewerkt & snel geleverd. En ook nog eens voordelig; Een dorpel van composiet op maat bestelt u voor de beste (online) prijs direct online. Bestellen is heel eenvoudig en zelfs specifiek maatwerk, zoals een hoekuitzaging, bestelt u direct mee voor een vaste & scherpe prijs. Een unieke collectie marmer composiet dorpels met een grote keuze op het gebied van kleur(tint), zodat u altijd een passende composiet dorpel vindt.

NATUURSTEENvakman

Wat is marmer composiet eigenlijk precies?

Marmer composiet is een mix van kunstmatige hars, kleurstof en fijn gemalen natuursteen (marmer). De verhouding van natuursteen in het composiet betreft ongeveer 95%. Deze ingrediënten worden vervolgens gemixt en samengeperst tot grote blokken. Nadat het marmer composiet uitgehard is worden de blokken in platen gezaagd, waarna de bovenzijde gepolijst wordt.

Het eindresultaat is een topkwaliteit eindproduct met een mooie gelijke kleur(tint) en structuur. Naast een optimale prijs-kwaliteit verhouding en een luxe uitstraling biedt een vensterbank van marmer composiet een ongekende keuze op het gebied van kleur. Andere voordelen van composiet ten opzichte van natuursteen; Minimale wateropname, standaard afmetingen (diktes), maximale hardheid, slijtvast, duurzaam, onderhoudsvriendelijk en prijstechnisch voordelig(er).

LET OP: Onze composiet dorpels worden vervaardigd uit topkwaliteit marmercomposiet uit Italië. U bent hierbij dus verzekerd van een topkwaliteit product, Eerlijk & Duurzaam geproduceerd in Europa, met een prachtig Italiaans design. Met een unieke kleurcollectie zijn de mogelijkheden bij NATUURSTEENvakman.nl op het gebied van composiet dorpels (en tevens vensterbanken) zeer divers. Zo bieden wij ook een prachtige hardsteen look – imitatie aan.