De Sfeer Maecker

De Sfeer in en Rond uw Huis

Een goede nachtrust met een boxspring

boxspring

Is uw bed of ledikant toe aan vervanging? Heeft u altijd al gedroomd van een prachtige boxspring maar weet u niet precies welke boxspring voor u geschikt is? Bij Slaapspecialist van der Schuit in Geldermalsen staan de experts graag voor u klaar! Een goede nachtrust is heel belangrijk! Zonder een goede nachtrust worden wij niet vrolijk wakker en misschien wel met zere gewrichten of vervelende klachten. Een goed bed is erg belangrijk! Naast een goede boxspring is het belangrijk dat u een goed kussen gebruikt. Door een goed kussen te combineren met een goede boxspring die er ook nog eens mooi uit ziet weet u zeker dat u een goede nachtrust krijgt! De adviseurs van Slaapspecialist van der Schuit vertellen u graag meer over de vele voordelen van het gebruik maken van een goede boxspring en geven u graag professioneel advies speciaal afgestemd op uw slaapwensen. Bent u op zoek naar nieuwe boxspring? Aarzel dan niet en neem snel een kijkje in de showroom van Slaapspecialist van der Schuit! 

boxspring

Belangrijke tips voor het kopen van een boxspring

Een boxspring koop je niet zo maar! Dat kan natuurlijk wel want het oog wilt ook wat maar naast het feit dat een boxspring en leuk uit ziet in uw slaapkamer moet uw boxspring ook prettig liggen zodat u een goede nachtrust kunt krijgen. Ieder mens is anders en zo ook de matrassen voor een boxspring. De één vind een hard en stevig matras fijn, de ander wilt er graag in wegzakken. Een boxspring heeft verschillende matrassen die u kunt gebruiken. Uw slaaphouding is ook erg belangrijk. Uw gewicht en lichaamstemperatuur zijn ook belangrijke factoren die de keuze van uw nieuwe boxspring bepalen. Een boxspring is niet zo maar een bed, nee het is een bed met verschillende factoren waar u rekening mee kunt houden zodat u iedere nacht een goede nachtrust heeft. 

boxspring

Groot assortiment boxspring

Bij Slaapspecialist van der Schuit bieden zij u een ruime keuze aan uit een groot en divers assortiment. Bent u op zoek naar een eenpersoons boxpring 140×200? Of zoekt u een twijfelaar boxspring 160×200? Slaapspecialist van der Schuit bied u ook de mogelijkheid aan op tweepersoons boxsprings te bestellen in de maten 180×200 en 180×220!  Daarnaast is het ook mogelijk om uw boxspring elektrisch te maken. Zodat u uw bed kunt verstellen op hoogte maar ook op positie. Bij Slaapspecialist van der Schuit heeft u ook de mogelijkheid om verschillende stoffen te gebruiken voor uw boxspring. Hierdoor creëert u verschillende stijlen die zijn onderverdeeld op de website. Denkt u aan klassiek, modern, retro, landelijk en strak. De lederen boxsprings zijn ook zeer geliefd.