De Sfeer Maecker

De Sfeer in en Rond uw Huis

Een goede Schilder Voorschoten

cropped-home_5-300x60Om een goede Schilder Voorschoten en omgeving te vinden was nog al een zoektocht, we waren al een lange tijd op zoek ernaar maar konden maar geen geschikte vinden tot op de dag dat onze buren langskwamen. Ze vertelde ons dat zij tijdens hun verbouwing een schildersbedrijf hadden laten komen voor hun keuken en woonkamer en dat zij er erg tevreden over waren. Het verhaal klonk ons  zo goed in de oren dat we er meteen werk van gemaakt hebben en een belletje pleegde met het bedrijf. Een week laten konden ze al langskomen om te bekijken wat er allemaal gedaan moest worden en plande we meteen een datum in wanneer ze konden starten.

Een grote klus

Toen de Schilder Voorschoten eenmaal aan de gang was bij ons merkte we al dat het een grote klus was, meer als logisch want er moesten vijf kamers gedaan worden en een stuk van de buitenkant. Gelukkig is het bedrijf erg ervaren en konden ze alles goed op schema blijven houden zo dat alles op tijd af zou komen. Het eindresultaat mocht er zeker weten wezen want het was allemaal prachtig geworden en zelfs mooier als dat we in gedachten hadden.

Top service en kwaliteit

We zijn het schildersbedrijf erg dankbaar voor de top service die ze ons gegeven hebben de afgelopen weken en hoe goed ze hun werk hebben gedaan. De kwaliteit is zeker weten de moeite waart om er voor te betalen want je krijgt er werkelijk iets prachtigs voor terug. Wij gaan de komende tijd genieten van ons ‘nieuwe’ huis met veel dank aan het schildersbedrijf.schilderwerken_3