De Sfeer Maecker

De Sfeer in en Rond uw Huis

Een herontdekte levensbehoefte

Wie spreekt over levensbehoeften, denkt vaak aan eten en drinken, frisse lucht om te ademen en een huis om in te wonen. Bed, bad en brood; hoor je ook wel eens mensen zeggen. Het afgelopen jaar hebben we echter ontdekt dat er nog een eerste levensbehoefte is. Je kunt wel een tijdje zonder, maar niet voor heel lang. Dan gaat het overal jeuken en krijg je zin om tegen de muur op te springen, als een kat die de kolder in zijn kop heeft. Ik heb het over vrijheid. Het afgelopen jaar zaten we noodgedwongen meer thuis dan dat ons lief was. Nu de landsgrenzen weer voorzichtig opengaan, zie ik overal hoe mensen plannen maken om hun vrijheid terug te veroveren. Zo is mijn oom een oud bestelbusje aan het ombouwen tot een camper. Samen met mijn tante willen ze hierin een tour door Europa maken. Veel van mijn vrienden boeken massaal last minute trips naar hedonistische oorden als Ibiza of Mallorca. Dat is niet echt iets voor mij. Zelf zoek ik de ultieme vrijheid ergens anders. Daarover gaat deze blog!

De ultieme vrijheid vind je op de motor!

Voor mij is de ultieme vrijheid te vinden op de motor. Met je kop in de wind, je hand aan het gas en de eindeloze kilometers asfalt die onder je voorbij gaan. Dat is vrijheid! Ik heb dit met de paplepel ingegoten gekregen, omdat mijn pa een enorme motorfanaat is. Dit jaar heb ik echter besloten om zelf een motor te kopen. Momenteel ben ik nog bezig met het volgen van lessen. Zo gauw ik mijn motorrijbewijs heb, is het eerste wat ik doe met de motor naar mijn ouders rijden. En dan mag de ouwe eens bij mij achterop, zoals ik in de jaren '90 altijd bij hem achterop ging. Mijn motor verzekeren is echter iets wat ik eerst moet doen!

Belangrijk: je motor verzekeren

Op de motor vind je niet alleen de ultieme vrijheid, ook dreigt er (helaas) vaak gevaar. Je bent op een motor veel kwetsbaarder dan in een auto. Bovendien rijden er nogal wat malloten op de wegen. Uiteraard is het belangrijk om heel goed op te letten op de motor en om op tijd je rust te pakken, maar je motor verzekeren is eveneens van groot belang. Op Combimotors kun je menig motor verzekering vergelijken. Hierdoor weet je zeker dat het motor verzekeren gebeurt op een manier die bij je past. Zo geniet je van grenzeloze vrijheid, maar dek je het gevaar van motorrijden zoveel mogelijk af. Je motor verzekeren doe je via Combimotors!