De Sfeer Maecker

De Sfeer in en Rond uw Huis

Een nieuwe tegelvloer

Ben je op zoek naar een goede tegeloutlet in Roermond? Bossa Store is een tegelzaak die echt een bezoekje waard is. Hier hebben ze een ruim assortiment aan tegelvloeren. Voor iedere interieurstijl hebben ze wel een passende vloer, of je nu voor landelijk of industrieel gaat. Het voordeel is vooral dat er een goede prijs-kwaliteitsgarantie is. In andere woorden, je krijgt hier een hoogwaardige, duurzame vloer voor een uitstekende prijs. Ze geven je hier graag advies én je kunt de vloer laten leggen door ervaren vaklui. Voor al je vragen word je vriendelijk te woord gestaan. Als je behoefte hebt aan een goede tegelvloer, lees dan vooral verder.

Tegelvloeren

Als je een nieuwe tegelvloer nodig hebt en niet te veel geld wilt uitgeven, is Bossa Store echt een aanrader. In deze tegelzaak in Roermond vind je een ruim assortiment aan tegelvloeren. Het voordeel is dat je gietvloeren en marmerstone vloeren kunt bestellen, maar ook tegels met een hout-, marmer- of betonlook. Dit maakt dat je voor een gunstige prijs een tegelvloer kunt bestellen. Bovendien worden de tegelvloeren rechtstreeks ingekocht bij hun leverancier. Het voordeel van houtlook tegelvloer is dat deze dezelfde natuurlijke uitstraling heeft als een parketvloer, maar een stuk makkelijker schoon te houden is. Dit soort vloeren gaan daarnaast een stuk langer mee.

Krijg deskundig advies

Bossa Store is een tegelzaak Roermond waar je scherp geprijsde tegelvloeren kunt aanschaffen en ook nog eens deskundig advies krijgt. Je krijgt hier lang de tijd om de verschillende vloeren met elkaar te vergelijken. Dit is ideaal aangezien bij ieder interieur een andere soort vloer past. Er staan specialisten klaar die je uitstekend kunnen adviseren. Ze weten precies welk type vloer het geschiktst is voor jouw interieur. Je kunt al je vragen aan hen kwijt en je wordt vriendelijk te woord gestaan. Onder het genot van een kop koffie krijg je advies. Of je nu gaat voor een luxe, natuurlijke of industriële uitstraling, de mogelijkheden zijn divers.

Laat de vloer leggen door een specialist

Als je eenmaal een passende vloer hebt uitgekozen, moet de vloer natuurlijk ook gelegd worden. Bij deze tegeloutlet Roermond kun je een vloer zowel kopen als laten leggen. Op korte termijn komen vaklui bij je langs die je vloer komen leggen. Ze beschikken over de juiste expertise. Hiermee zorgen ze voor een duurzaam resultaat. Als je zelf niet zo handig bent met het leggen van vloeren is het ideaal om deze klus aan deze specialisten over te laten.