De Sfeer Maecker

De Sfeer in en Rond uw Huis

Een taxatie in Utrecht door een ervaren taxateur

Logo-Gusto-Casa

Een taxateur zal de huidige marktwaarde van de gewenste woning kunnen taxeren. Bij deze taxatie wordt er rekening gehouden met de bouwkundige staat, het woonoppervlakte, de ligging, de luxe en afwerking van de woning en met de planologische ontwikkelingen. Voor een taxatie Utrecht ben je bij de taxateurs van Gusto Casa aan het juiste adres. 

Waarom kiezen voor Gusto Casa 

Een standaard makelaar mag tot 10 km hemelsbreed woningen taxeren. In Utrecht is dit echter niet het geval. De taxateurs van de makelaardij in Utrecht mogen tot 20 km hemelsbreedt taxeren en daarom mogen zij ook woning in Amersfoort taxeren en niet andersom. Bij het kiezen van de juiste taxateur is het erg belangrijk dat de taxateur de wijk goed kent. Een taxateur kun je inschakelen voor het taxeren van een nieuwe woning, jouw huidige woning, een taxatie voor een verbouwing en voor het taxeren van een verdeling. Voor een goede taxateur is het tevens ook erg belangrijk dat er niet alleen wordt gekeken naar de woonoppervlakte van de woning maar ook wat in de desbetreffende wijk speelt en of andere woningen in deze wijk geliefd zijn binnen de huizenmarkt. Op de website van het NRVT kun je gemakkelijk zien of de taxateur die jij voor ogen hebt ook daadwerkelijk de desbetreffende woning mag taxeren. 

Een gesprek met de taxateur 

Wanneer je een woning door een taxateur van Gusto casa wilt laten taxeren zal de taxateur een bezoek brengen aan jouw woning. Tijdens dit bezoek zal de dienst die de makelaardij aanbiedt en hoe zij te werk gaan uitgebreid worden uitgedeeld.