De Sfeer Maecker

De Sfeer in en Rond uw Huis

Extra kosten bij Careliner paardentrailers

careliner paardentrailers

Careliner paardentrailers is geschikt om paarden,pony’s en veulens te vervoeren.

Een 1,5-paardstrailer wordt gebruikt om één paard te vervoeren, of met een veulen erbij. Bij een 2-paardstrailer worden twee paarden vervoerd. Deze trailers kan je natuurlijk ook gebruiken voor ander soort vee, die vervoerd moeten worden. Een paardentrailer is duur en is ook een dure aankoop. Een aankoop die niet enorm veel mensen kunnen betalen. Ook Al koop je een tweedehands is het alsnog duur. Ook komen er altijd onverwachte kosten bij dus, lees je goed in voordat je voor onverwachte betalingen kom te staan.

Kosten die erbij komen

careliner paardentrailers
Horse trailer standing outdoor with open door. vehicle for horse transportation Travel with animals

Als je een careliner paardentrailers aanschaft komen er extra kosten bij. Kijk goed voordat je een trailer koopt.  Die extra kosten zijn:

  • Kenteken en afleverkosten: Als je een nieuw voertuig aanschaft moet je een nieuw kenteken plaatsen. Ook als je een paardentrailer aanschaft moet je dus een nieuw kenteken aanschaffen en betalen hiervoor. Ook de afleverkosten hiervan moet je betalen. De kosten voor het kenteken en voor het afleveren hiervan, is alles bij elkaar ongeveer 125 euro. 
  • Ook moet je bij de prijs van de paarden trailer btw bij betalen. Over de kosten van de trailer betaal je 21% BTW. Stel je voor je koopt een trailer voor ongeveer 6500 euro, komt er dus nog ongeveer 14000 euro btw bij de aankoopprijs.

De kosten die bij het aanschaffen van de trailer bijkomen zijn dus niet niks! Een tip, lees goed voordat je ergens aan begint.