De Sfeer Maecker

De Sfeer in en Rond uw Huis

Filament LED lampen

Filament LED lampen zijn de beste vervangers van de ouderwetse gloeilampen. Uiterlijk lijken de filament LED lampen op de traditionele lampen, maar de technologie is een stuk moderner. Het is dus een combinatie van design en uitstraling en geavanceerde techniek. LED lampen hebben licht dat constant en direct schijnt. Daarnaast zijn ze veel energiezuiniger en daardoor dus milieubewuster. Kortom een moderne oplossing voor de verlichting van elk interieur.

Filament LED lampen koop je bij De lampjesfabriek

In deze webshop vind je een uitgebreid assortiment aan Filament LED Lampen. Deze lampen kenmerken zich door hun hoge kwaliteit en prachtig ontwerp. De stijlvolle en sierlijke lampen zijn bovendien allemaal handgemaakt. Ze geven hierdoor een luxueus effect. De kleuren zorgen tenslotte voor de sfeervolle, huiselijke uitstraling.

Kijk op hun website en laat je inspireren: LED filament lampen.

De voordelen van De lampjesfabriek

  • Hoge kwaliteit voor een scherpe prijs
  • De diversiteit van het aanbod
  • Het gemak van online winkelen
  • Gratis bezorgen bij een bestelling boven 75 euro
  • Goede service
  • Een overzichtelijke website

Contactgegevens De lampjesfabriek

De lampjesfabriek vind je in Maassluis op de Nijverheidsstraat 2D. Neem telefonisch of per mail contact op voor vragen of als je behoefte hebt aan advies. Hun telefoonnummer is 085-1302268 (tussen negen en vijf uur bereikbaar op elke werkdag) en het e-mailadres is klantenservice@delampjesfabriek.nl.

Voor uitgebreide contactgegevens, ga je naar contact. Hier vind je ook allerlei andere informatie over je bestelling, betaalmogelijkheden, voorwaarden bezorgtijden…enzovoort. Je vindt hier ook een blog met leuke artikelen om je te inspireren en te informeren.