De Sfeer Maecker

De Sfeer in en Rond uw Huis

Geef je woning een andere uitstraling met gekleurde boeidelen

Gekleurde boeidelen

Gekleurde boeidelen hebben veel effect op hoe je huis eruit ziet. Daar kwam ik vorige week dus achter. Mijn houten boeidelen heb ik dus laten vervangen door een van kunststof. Zelf vond ik het onnodig om elke vijf jaar stukken van het huis te laten schilderen. Dit loopt aardig in de papieren. Doe je dit niet dan kan je zien hoe het hout slechter en slechter wordt, terwijl het eigenlijk niet eens nodig hoeft te zijn.

Weinig onderhoud

Maak een keuze uit meer dan tien gekleurde boeidelen

Het werd namelijk weer tijd om het hout te gaan schilderen. Je kan zeggen dat dit niet bepaald mijn favoriete klusje is. Dit kwam ter sprake op een verjaardag. Een vriend van mij reageerde daarop en vroeg waarom ik ze dan niet liet vervangen door kunststof. Hij gaf aan dat die minder onderhoud nodig hebben dan het hout. Dit klonk erg interessant, waardoor ik via Google opzoek ben gegaan naar kunststof boeidelen. Eén van de eerste resultaten die naar voren kwam is de website van Keralit. Hier beschrijven ze de voordelen van kunststof tegenover hout, waarbij voor mij het belangrijkste het onderhoud is. Je hoeft ze namelijk niet meer te schilderen. Je hoeft er praktisch niks mee te doen, behalve eens goed schoon te maken. Kunststof is ook nog eens ongevoelig voor kromtrekkingen door vocht. Dit maakt het zo geschikt voor je huis.

Vervangen

Bovendien heb je bij Keralit beschikking tot gekleurde boeidelen. Ze bieden je namelijk meer dan tien verschillende kleuren aan. Ideaal wanneer je net als ik je huis een frisse uitstraling wilt geven. Alleen wist ik vervolgens niet welke kleur ik het beste kan pakken. Gelukkig voor mij heeft Keralit daar ook aan gedacht. Je kan namelijk kleurmonsters aanvragen, helemaal gratis. Dus mocht je ook nog houten boeidelen hebben dan raad ik je aan om eens een kijkje te nemen op de website van Keralit.