De Sfeer Maecker

De Sfeer in en Rond uw Huis

Heeft u vragen over het online aanvragen van uw energielabel?

Wij hebben een aantal jaar geleden een huis gekocht dat wij heel graag wilden hebben. Wij waren namelijk al jaren op zoek naar een woning die op het platteland stond in een regio waar wij ook geboren waren. Wij hebben toen een echte buitenkans gevonden en wij hebben de woning gelijk gekocht. Wij wisten dat het een langdurig project zou worden om deze woning op te knappen, maar wij hebben er veel tijd en energie in gestoken en wij hebben toen echt iets heel moois kunnen krijgen. Wij zijn blij dat wij de woning nu in goede staat hebben kunnen brengen en wij hebben ook gemerkt dat wij nu veel minder betalen aan onze energie. Wij wilden graag weten hoe duurzaam de woning nu was, dus gingen wij kijken of wij meer over het aanvragen van een energielabel konden vinden. Wij wisten namelijk dat het handig zou kunnen zijn om zo’n label te hebben en dus wilden wij graag lezen over het aanvragen van een energielabel. Wij zijn even gaan googelen op ‘aanvragen van een energielabel’ en wij hebben toen gezien dat er eigenlijk maar een site is waar je echt heel veel info kunt vinden over het aanvragen van een energielabel. Dit was de site aanvragen-energielabel.nl. Deze pagina heeft heel veel mogelijkheden te bieden voor mensen die meer willen weten over het aanvragen van een energielabel, maar je kunt hier niet alleen alles lezen over het aanvragen van een energielabel, maar je kunt hier ook je aanvraag doen. Daardoor weet je zeker dat je snel weet wat je moet doen en je kunt dus gelijk een aanvraag indienen. Ik ben blij dat ik hier op de site terecht ben gekomen omdat ik gemerkt heb dat je elders niet zo eenvoudig je zaakjes kunt regelen. Vandaar dat ik anderen ook zou willen aanraden om deze pagina een keer te bekijken. U zult zien dat u hier heel veel mogelijkheden kunt vinden en dat deze mensen het aanvragen van een energielabel echt heel eenvoudig hebben gemaakt.

Het aanvragen van een energielabel is via deze site een fluitje van een cent

Het aanvragen van een energielabel lijkt soms heel ingewikkeld omdat je allerlei informatie moet aandragen. Als je echter het aanvragen van een energielabel regelt via de site die ik in het voorgaande noemde, dan kun je zien dat het allemaal helemaal niet zo moeilijk hoeft te zijn. Wij konden hier heel snel en eenvoudig onze zaakjes regelen en ik ben daarom heel blij dat ik hier op de site terecht ben gekomen. Kijk ook even wat men hier voor u kan doen.

Wilt u meer weten?

Mocht u willen weten wat deze mensen u allemaal kunnen bieden, of wilt u gelijk een aanvraag indienen, dan kunt u:

  • Even naar de site aanvragen-energielabel.nl surfen
  • Bekijken wat u hier aan opties kunt vinden
  • Vandaag nog een aanvraag indienen

Wij zijn blij dat wij nu kunnen laten zien dat wij in een zeer duurzame woning wonen. Ik raad u aan om ook nog even op de site te kijken om te zien wat men voor u kan doen.