De Sfeer Maecker

De Sfeer in en Rond uw Huis

Herenoverhemden en polo\\’s kopen: waar let je op?

Mannen houden van modieuze kleding. Het zorgt voor charisma en stijl. En wanneer je charisma uitstraalt heb je meer succes met sollicitaties, zie je er op je werk representatiever uit en heb je wellicht ook nog eens meer succes bij de vrouwen! Mooie heren overhemden en een polo heren is onmisbaar in je garderobe als je als man van fashion houdt. Je kunt beide kledingstukken in allerlei varianten kopen! De mooie herenoverhemden zijn er voor elk type man en voor elke gelegenheid. Bijvoorbeeld het klassieke witte overhemd, hiermee ga je elke werkdag netjes gekleed. Of een overhemd met korte mouw, met Hawaii bloemenpatroon: erg geschikt voor in de zomer, om jouw trendy outfit compleet te maken. Polo's zijn eigenlijk van alle tijden, in alle kleuren verkrijgbaar, en de ideale keuze voor een casual look. Het is aan te raden bij aankoop van heren overhemden en een polo heren ook naar de kwaliteit en herkomst te kijken.

Herkomst van kleding

Wanneer je heren overhemden en een polo heren koopt wil je natuurlijk graag dat deze van goede kwaliteit zijn maar minstens zo belangrijk, dat deze op een eerlijke en goede manier zijn vervaardigd. Dus niet middels kinderarbeid in bijvoorbeeld Bangladesh, waarbij de kinderen onder slechte werkomstandigheden de kleding hebben moeten maken. Maar hoe kom je er nu achter of jouw overhemden en shirts eerlijk vervaardigd zijn? Er is enige tijd geleden een vergelijkingssite in het leven geroepen, Good on You, waarop je dit kunt onderzoeken. Merken krijgen een ranking omtrent Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Op deze manier kun je er dus achter komen of jouw heren overhemden en polo heren klimaatvriendelijk, milieuvriendelijk, mensvriendelijk en diervriendelijk geproduceerd zijn! Handig!

Kwaliteit van jouw overhemd of polo

Wanneer jij als man kleding koopt zoals herenoverhemden of een polo heren vind je het hoogstwaarschijnlijk ook belangrijk dat de kleding kwalitatief goed is. Dit kun je checken door de diverse keurmerken die er aan gegeven worden. Enkele voorbeelden: soms vind je op de kleding het Europees ecolabel. Dit label houdt in dat de vezels zoveel mogelijk gerecycled zijn (beter voor het milieu). Tevens impliceert het dat het katoen afkomstig is uit geïntegreerde of biologische landbouw. Ook vind je op kleding soms het Fair for Life keurmerk. Daarbij is lucht- en watervervuiling tijdens het productieproces beperkt. Hopelijk maak ook jij een weloverwogen keuze bij het kopen van heren overhemden en een polo heren, waarbij er een eerlijk en milieuvriendelijk productieproces heeft plaatsgevonden!