De Sfeer Maecker

De Sfeer in en Rond uw Huis

Hoe richt jij de verlichting in huis in?

Er komt nogal wat bij kijken om de verlichting in huis efficiënt en stijlvol in te richten. Uiteindelijk wil je natuurlijk je huis stijlvol inrichten en de indeling van verlichting speelt daar een grote rol in. In dit artikel geven wij tips voor het inrichten voor de verlichting, zodat je geld kunt besparen en de inrichting van je huis er stijlvol uit ziet.

Besparen met je verlichting

Er zijn nog steeds veel mensen die de energierekening flink laten oplopen doordat ze de verlichting niet efficiënt hebben ingericht. Met een paar kleine aanpassingen kun je al veel voor elkaar krijgen en daarom raad ik je aan om hier aandacht aan te besteden. Een paar tientjes besparen op de verlichting per maand lijkt misschien niet veel, maar aan het einde van het jaar kan het veel geld schelen. Ten eerste kan ik je van harte aanraden om te kiezen voor dimverlichting. Met dimverlichting staat de verlichting niet volop aan, maar kun je hem dempen waardoor je dus geld bespaart.

Verlichting stijlvol inrichten

Uiteindelijk wil je natuurlijk ook dat de verlichting een positieve bijdrage levert een het interieur. Dat is goed mogelijk, want verlichting is op vele manieren in te zetten. Zelf heb ik vorig jaar experts op het gebied van verlichting ingehuurd en hen laten beslissen over de verlichting in mijn huis. Dit is positief uitgevallen, want zij kwamen met ingevingen waar ik zelf nooit opgekomen zou zijn. Verlichtingsadvies begint steeds populairder te worden, omdat veel mensen inzien dat ze het geld er op lange duur er uit kunnen halen.