De Sfeer Maecker

De Sfeer in en Rond uw Huis

Je hebt alleen goede meubels als computertafels nodig, c’est ça!

Je hebt alleen goede meubels als computertafels nodig, c’est ça!

Nieuwe werkzaamheden vragen om nieuw personeel, en daaruit vloeit logischerwijs weer de behoefte aan nieuwe meubels 1001meubelsals computertafels! Sinds ongeveer een jaar heb ik mijn eigen adviesbureau in een sector waar de zaken verrassend goed gaan, moet ik je zeggen. Ik had het een jaar geleden echt niet verwacht maar ik heb inmiddels mijn zesde en zevende personeelsleden alweer kunnen aannemen, en dat alleen al in de maand januari. Ze beginnen hier halverwege februari en daarom ging ik maar vast aan de slag met het inrichten van de werkplek van deze nieuwe werknemers, te beginnen natuurlijk bij goede en functionele meubels als computertafels. Ook vind ik het belangrijk dat de mensen die de hele dag achter de computer zitten dat goed doen, opdat leed voor hen en uitval voor mij voorkomen worden. En eigenlijk is dat heel gemakkelijk want je dient er gewoon voor te zorgen dat mensen hun eigen verantwoordelijkheid nemen – bijvoorbeeld niet te lang achtereen werken en goed recht zitten – en goede meubels zoals de computertafels en -stoelen te faciliteren, c’est ça! Ik probeer mijn personeel zeker het goede voorbeeld te geven en bijvoorbeeld genoeg pauzes in te lassen maar ook door ze te stimuleren hun bureaus en stoelen precies in te stellen op wat een goede houding voor hen is, je kunt namelijk niet genoegen nemen met de standaard aangezien elk lichaam weer anders is.