De Sfeer Maecker

De Sfeer in en Rond uw Huis

Jouw muren krijgen een stralend uiterlijk dankzij deze decoratie!

Wanddecoratie design

Saaie muren zijn een ware doodzonde. Je kan zoveel leuke dingen op je muren plakken. Een standaard huis heeft vaak witte, saaie muren. Je kijkt elke dag tegen deze muren aan, maar het is toch veel leuker om iets speciaals aan de muren te hangen en hier elke dag van weer te kunnen genieten? Helaas weten de meeste mensen niet welke vormen van wanddecoratie design hip zijn. Er zijn namelijk ontzettend veel mogelijkheden om je muren op te fleuren. Als je veel te besteden hebt, kan je bijvoorbeeld kiezen voor een kunstwerk van een bekende kunstenaar, maar ook als je wat meer op de kleintjes moet letten zijn er absoluut opties. Ben jij benieuwd hoe jij jouw muren wat sprankelender kan maken? Lees dan snel verder!

Wanddecoratie design

 Een hypermoderne klok

Een klok is een onmisbaar item in iedere woonkamer. Iedereen heeft namelijk een keer

Deze vorm van wanddecoratie design is simpel, maar heeft ook een duidelijk doel. De tijd weten is voor iedereen noodzakelijk. Combineer het functionele met het aangename door een prachtige klok aan jouw muren te hangen! Jouw woning krijgt gelijk een andere vibe door zo’n sensationele klok!

 Een houten wereldkaart

Als jij van reizen houdt en graag nieuwe culturen en steden wil ontdekken, is een houten wereldkaart echt iets voor jou. Je koopt een bouwpakket, en je plakt elk werelddeel en elk gebied los op je muur. Zo bepaal je zelf waar hij op je muur komt. Je zoekt natuurlijk het mooiste plekje uit en waar de wereldkaart het beste tot zijn recht komt! De monden van jouw visite zullen spontaan openvallen als ze jouw woonkamer betreden. Het is ook zo’n gaaf gezicht!

 Een canvasfoto in een vintage lijstje

Als je je woning echt wil personaliseren, dan is het ontzettend leuk om een foto van jou en je huisdier, of van jou en een van je dierbaren op te hangen. Een canvasfoto laat zien wat voor jou belangrijk is en welke familieleden een speciaal plekje in je hart hebben. Doe er een vintage lijstje omheen en klaar is kees!