De Sfeer Maecker

De Sfeer in en Rond uw Huis

Klusbedrijf Helmond heeft de beste werknemers in dienst

klusbedrijf helmond

Al een aantal jaar schakel ik klusbedrijf Helmond in als er iets aan mijn huis moet gebeuren. Ik ben bij deze onderneming terecht gekomen via een vriend van mij. Ik ging namelijk bij hem op de koffie en toen vertelde hij dat hij laatst een nieuwe schutting in de tuin had laten zetten. Het zag er echt heel mooi uit. Mijn goede vriend vertelde mij dat hij het had laten doen door een fijn bedrijf. De werknemers waren super vriendelijk en wisten echt waar zij mee bezig waren. Ze werkte goed samen en waren snel klaar met de klus.

Klussen

Klusbedrijf Helmond kun jij altijd inschakelen

Toen mijn kraan lekte, belde ik gelijk mijn goede vriend op om te vragen naar het klusbedrijf Helmond. Toen ik van hem de contactgegevens gekregen had, nam ik telefonisch contact met hen op. Een vriendelijke medewerker nam de telefoon op en vroeg waar zij mij mee kon helpen. Ik legde haar het probleem uit en tot mijn grote verbazing kon zij direct iemand langs sturen. Dat kwam prima uit, want ik was die dag thuis aan het werk. Nog geen uur later stond er iemand voor de deur. Ik maakte een gezellig praatje met de medewerker en liet zien wat het probleem was.

Klussen

Een super snelle service

Het was echt heel fijn dat alles zo snel opgelost werd door het bedrijf. De klusjesman had direct het probleem gevonden en kon het binnen een mum van tijd oplossen. Sinds die ene keer dat zij mijn kraan gemaakt hebben, schakel ik geen ander bedrijf meer in dan klusbedrijf Helmond. Bij hen kan ik er altijd van op aan dat zij de beste en snelste service bieden. Dus ben jij nog opzoek naar een goed en betrouwbaar bedrijf, dan raad ik zeker aan om eens contact met hen op te nemen.