De Sfeer Maecker

De Sfeer in en Rond uw Huis

Korting inboedelverzekering

Wist je dat het mogelijk is om korting te krijgen op je inboedelverzekering wanneer je woning goed beveiligd is? Je moet aan een aantal eisen van de verzekeringsmaatschappij voldoen om in aanmerking te komen voor deze korting.


Een van de belangrijkste eisen waar je makkelijk aan kunt voldoen is het politiekeurmerk veilig wonen. Als je door een slotenmaker Den Haag sloten laat installeren met het politiekeurmerk is het al mogelijk om korting te krijgen op je inboedelverzekering. Dit komt doordat er veel waarde aan wordt gehecht aan deze keurmerk omdat de materialen met het politiekeurmerk veilig wonen inbraak voorkomen. Zo is de verzekeringsmaatschappij vrij zeker van dat je woning goed beveiligd is en dat inbraak heel moeilijk is. Zo is de kans dus klein dat ze ooit geld moeten uitbetalen.

Je kunt bij haast iedere slotenmaker Den Haag politiekeurmerk veilig wonen aanvragen. Je kunt ook meteen een offerte aanvragen om te zien wat de kosten zullen zijn voor het laten installeren van nieuwe sloten met het politiekeurmerk. Je kunt dit gewoon online doen op de website van de slotenmaker Zelf.

Heb je nog vragen of wil je gewoon meer informatie? Bezoek dan een van de onderstaande websites voor meer informatie.

·         https://www.slotenmaker-den-haag.com/

·         https://deslotenmakerdenhaag.nl/