De Sfeer Maecker

De Sfeer in en Rond uw Huis

Led bouwlampen voor de verbouwing van ons huis

led-bouwlamp-20watt.2Led bouwlampen voor de verbouwing van ons huis

Mijn vrienden en ik werken aan ons huis, dat ik onlangs gekocht heb. Ik kon het aan een hypotheek aan te gaan voor dit huis en heb besloten dat in deze toch wel gunstige tijd maar gewoon te doen. Het is alleen een gigantisch huis waar nog zeker wel het een en ander aan te doen is, ik denk dat ik er nog wel een jaar werk aan nodig had gehad. Ik zag dat eigenlijk niet zo zitten in mijn eentje, zowel het wonen als het verbouwen, en dus heb ik iets bedacht. Van twee andere vrienden wist ik dat ze wel een woonruimte konden gebruiken en ik kan goed met deze jongens en heb dus besloten ze uit te nodigen in mijn huis. Ze betalen mij een lage huur en krijgen gewoon een jaarcontract, ik zit er niet oneindig lang aan vast. Het is de ideale constructie voor ons allemaal op dit moment. Samen zijn we de boel aan het verbouwen en we hebben daar onwijze lol aan. Het huis staat inmiddels vol met led bouwlampen, die we gisteren hebben aangeschaft. We moesten de elektriciteit er afhalen en daarom hadden we de led bouwlampen wel nodig, aangezien we vaak ‘s avonds na ons werk aan het huis lopen te klussen. Het klussen gaat veel sneller dan ik gedacht had zo met z’n drieën en het huis begint er al aardig op te lijken. De gezamenlijke ruimtes hebben we al aangepakt, met bijvoorbeeld een prachtige badkamer tot gevolg, en straks begint iedereen aan z’n eigen kamer.