De Sfeer Maecker

De Sfeer in en Rond uw Huis

Leen autos vind je in iedere wijk in jouw stad

Het is een fijn idee dat je altijd een auto in de buurt hebt die je kunt gebruiken, ook als je zelf geen auto (meer) voor de deur hebt staan. Leen autos van Greenwheels vind je in bijna iedere grote stad en bij veel (trein)stations. Je kunt de leen autos gemakkelijk reserveren via de app en zo zorgen dat je de auto kunt gebruiken. Wil je een auto huren 1 dag of een compleet weekend? Of misschien maar voor een dagdeel? Het kan allemaal met de leen autos van Greenwheels. Deze leen autos zijn altijd goed onderhouden en hebben minimaal een kwart volle tank. Ook hebben deze auto's gewoon hun eigen, vaste parkeerplaats. 

Met leen autos van Greenwheels is er altijd vervoer in de buurt

Je hoeft geen moeite meer te doen om een auto te lenen van een vriend of collega als er altijd leen autos van Greenwheels in de buurt geparkeerd staan. Je hoeft alleen nog maar even de app te downloaden en je gegevens in te vullen en er staat altijd een auto voor je klaar. Of je nu even de boodschappen wilt doen of een afspraak hebt aan de andere kant van het land, of je nu een romantisch weekendje weg gaat of je vrienden gaat helpen met verhuizen, er staat altijd een auto voor je klaar.

Met Greenwheels ben je goed bezig

Wil je beter omgaan met het milieu? Wil je beter omgaan met je portemonnee? Dan is Greenwheels ook voor jou de ideale oplossing. Je hoeft geen abonnement af te sluiten als je dat niet wilt, je kunt telkens weer kiezen om een leenauto te reserveren. Het grote voordeel is vooral dat je zelf geen eigen auto meer nodig hebt. Je draait dus niet meer op voor de verzekeringen, de wegenbelasting en het onderhoud. Zelfs de parkeerkosten en tankkosten hoef je niet apart af te rekenen.

Waarom is een leenauto beter voor het milieu?

Wist je dat één enkele leenauto maar liefst 11 andere auto's kan vervangen? Alleen dat gegeven is natuurlijk al genoeg om te weten dat er een enorme milieubesparing plaatsvindt. Er blijven meer parkeerplekken vrij in de stad en er komt (dus) meer ruimte voor groen. Maar er is meer. Door gebruik te maken van een leenauto ga je veel bewuster om met je vervoer. Je moet iedere keer weer bepalen of de leenauto echt nodig is of dat je misschien op de fiets of lopend kunt gaan.