De Sfeer Maecker

De Sfeer in en Rond uw Huis

Waar kun je palmbomen kopen?

Als onze verbouwing namelijk achter de hand is, dan kunnen wij eindelijk de meubels bestellen en de planten aanschaffen. Wij hebben namelijk voor een paar weken terug onze woning gekocht. Dit is overigens het eerste huis welke wij samen hebben gekocht. Mijn vorige woning had ik gehuurd en hier is mijn partner toen die tijd bij ingetrokken.

Aangezien onze oude woning gewoonweg te klein was geworden, zijn wij opzoek gegaan om groter te gaan wonen. Tijdens het zoeken op het internet zijn wij onze woning tegen gekomen. Hier hadden wij dan ook beide een prettig gevoel bij. Door een bezichtiging in te plannen konden wij de binnenzijde van het huis grondig bekijken. Hoe langer wij in het huis waren, hoe liever wij het wilde kopen.

Actief

Uiteindelijk zijn wij er ook actief mee bezig geweest om het te kunnen kopen. Dit betekent dan ook meteen dat wij een paar weken later al de sleutel in ontvangst mochten nemen. Aangezien onze vorige woning al verkocht was moesten wij er wel voor zorgen dat wij op tijd uit het huis waren. Hierdoor zijn wij grondig aan de slag gegaan met het verbouwen van onze nieuwe woning. In de tussentijd ben ik al wel bezig geweest om nieuwe palmbomen te kopen voor in de woonkamer! Dat moet kunnen toch?