De Sfeer Maecker

De Sfeer in en Rond uw Huis

Lichtkoepels vindt je op www.bouw-handel.nl

Lichtkoepels vindt je op www.bouw-handel.nl

bouw-handel.nlWat weten jullie allemaal van lichtkoepels? Ik ben op dit idee gekomen omdat mijn ouders laatst zo’n koepel geplaatst hebben in hun bijkeuken. Je zit dit overigens ook steeds vaker in woonkamers of andere kamers in een huis. Omdat ik dit zo mooi vond, besloot ik hun verhaal met jullie te delen. Allereerst zal ik jullie vertellen waar zij deze gekocht hebben. Lichtkoepels vindt je op www.bouw-handel.nl. Toen mijn ouders hier naar gingen zoeken kwamen zij als eerst uit op deze pagina. Omdat zij direct de lage prijzen zagen gingen zij ook niet verder kijken. Ze waren daarvoor namelijk al naar meerdere woonboulevards geweest en hier waren de prijzen hoger. Mijn vader zag nu dus eindelijk het voordeel in van online kopen. Al had hij nog wel wat onzekerheden.

lichtkoepel bouwhandel

Is de service net zo goed?

Omdat mijn vader in het begin nog al sceptisch was over online kopen moest er wel het een en andere gebeuren voordat hij over ging tot de aankoop. Maar na een telefonisch gesprek was de onzekerheid weg. Volgens hem werd hij goed geholpen door een medewerker van Bouw Handel. Al zijn vragen werden goed beantwoord. Vooral degene over het opmeten van een lichtkoepel.

Lichtkoepels vindt je op www.bouw-handel.nlWanneer je een lichtkoepel opmeet moet je letten op de dagmaat. Dit is namelijk de maat van de binnenkant van de koepel en de bovenkant van de opstand. Deze is eenvoudig te berekenen door de maat van de sparing in uw dak op te meten en daar 20 cm vanaf te trekken. Ik zal hier overigens een afbeelding van plaatsen zodat het misschien wat duidelijker wordt. De buitenmaat van de lichtkoepel is de dagmaat plus 16 cm. Het gat in het dak van mijn vader was 130 cm bij 130 cm. In dit geval moest hij een opstand met dagmaat hebben van 110 cm bij 110 cm. De buitenmaat werd dan automatisch 126 cm bij 126 cm. Dus lichtkoepels vindt je op www.bouw-handel.nl.