De Sfeer Maecker

De Sfeer in en Rond uw Huis

Lijkt u ook zo leuk om een tulpen boeket via de post te ontvangen?

Onlangs was ik op een bijeenkomst voor ondernemers. Deze bijeenkomst stond ik het teken van hoe je als werkgever uw werknemer kan laten weten dat deze gewaardeerd wordt, anders dan door het te zeggen. Deze bijeenkomst heb ik als zeer nuttig ervaren en heeft mij zeker iets geleerd over hoe werknemers vaak ten opzichte van hun werkgever staan en wat zij als prettig ervaren als het op waardering vanuit de werkgever aankomt. Een collega ondernemer stuurde elke drie maanden zijn werknemers een tulpen boeket, dit werd door het personeel dusdanig positief ervaren, dat het ziekteverzuim in een jaar tijd met een flink percentage is gedaald. Het is een simpel gebaar om op een dergelijke manier een blijk van waardering te geven, echter het resultaat op de wat langere termijn is voor de werkgever enorm gebleken. Dit verhaal over het tulpen boeket speelt nog altijd door mijn hoofd en ook het resultaat dat hieruit voortgevloeid is. Op de zaak heb ik het idee besproken en aangegeven dat ik het plan heb om het idee van het tulpen boeket ook bij ons door te voeren en te kijken wat het resultaat over een jaar is. Het idee werd zeer goed ontvangen en er was dan ook nagenoeg geen overredingskracht voor nodig om het doorgevoerd te krijgen. Nu heb ik dus de opdracht om voor iedere werknemer komende maand een tulpenboeket te regelen. Op het internet ben ik gaan zoeken naar ‘tulpen boeket’ en kwam op een site uit waarbij er meerdere mogelijkheden waren voor een tulpen boeket voor onze werknemers. Deze site betreft tulpen.nl. Nadat ik de site bekeken had, heb ik contact opgenomen en toen mijn vragen betreffende elke drie maanden een tulpen boeket voor onze werknemers gesteld. Vrij snel had ik de antwoorden en heb ik via de site een bestelling geplaatst om een tulpen boeket te laten bezorgen bij al onze werknemers. Blij dat ik op deze site uitgekomen ben en blij met de verschillende mogelijkheden. Zo kunnen we afwisselen blijft het iedere keer een verrassing voor de werknemer. Zonder deze site had ik het niet kunnen regelen.

Dit is de site waar u zijn moet als u overweegt om iemand een tulpen boeket te sturen

Wanneer u iemand bloemen wilt sturen via een online bestelling, wilt u ervan verzekerd zijn dat de bloemen vers zijn zodat ze bijvoorbeeld in ieder geval een week mooi op de vaas staan. Daarom ben ik erg blij met deze site, zij maken het mogelijk dat wij gegarandeerd verse boeketten aan onze werknemers kunnen laten sturen.

Wie wilt u verrassen?

Dankzij de website tulpen.nl, kunnen wij elke drie maanden onze werknemers een mooi boeket sturen als blijk van onze waardering. Wij zijn dan ook zeer tevreden over deze site omdat:

  • Zij een uitstekende dienst verlenen.
  • Zij een goed en vers product leveren.
  • Zij een vriendelijke prijs rekenen voor de geleverde producten en dienst.

Iemand verrassen met een boeket bloemen? Neemt u dan vooral eens een kijkje op deze site en laat u verrassen door de mogelijkheden. Ik ben zeker van plan om deze site vaker te raadplegen.