De Sfeer Maecker

De Sfeer in en Rond uw Huis

Merken van bekendheden

Je ziet het steeds vaker dat bekendheden hun eigen kledingmerk uitbrengen. Neem bijvoorbeeld het merk Balr wat is opgericht door de profvoetballer Demy de Zeeuw en internetondernemer Ralph de Geus en Juul Manders. Er zijn daarna nog twee andere profvoetballers bij gekomen en dat zijn Gregory van der Wiel en Eljero Elia. Gregory van der Wiel en Eljero Elia zijn aandeelhouders geworden van Balr. Naast Balr heb je nog veel meer merken van bekende profvoetballers. Zo heb je bijvoorbeeld Cruyff van de profvoetballer Johan Cruijff. Niet alleen voetballers brengen hun eigen kledingmerken uit maar bijvoorbeeld ook artiesten. Neem bijvoorbeeld Kanye west met de welbekende Yeezy schoenen. Niet alleen Kanye West heeft een eigen merk uitgebracht maar ook Beyoncé. Beyoncé heeft namelijk het sportmerk Ivy park uitgebracht wat enorm in populariteit heeft toegenomen.

De verschillende kledingmerken

Er zijn heel veel kledingmerken die jij zou kunnen kopen waarvan de prijzen ook heel veel verschillen. Zo zul je merken hebben waar je voor 100 euro een trui of shirt hebt, maar ook merken waarbij je meer dan 500 euro moet betalen voor een shirt of trui. Elke merk heeft zo zijn eigen publiek die het aantrekt. Heb jij bijvoorbeeld veel geld en wil je het ook aan je kleding uitgeven, dan zou je bijvoorbeeld kunnen gaan voor merken zoals Off White of Balenciaga. Wil je liever niet te veel geld uit geven aan je kleding dan zou je kunnen gaan voor merken zoals Reinders broek of Quotrell.  Wat voor merk je ook draagt het belangrijkste is dat jij er fijn in loopt en waar jij je geld aan wilt uitgeven.

Kleding merken kopen

Als je kledingmerken wilt gaan kopen dan kun je dit op twee verschillende manieren doen. Je kunt het kopen in een fysieke winkel maar je kunt het ook kopen via een webshop. Er zijn veel winkels die jij zou kunnen bezoeken om leuke kledingmerken te kopen. Mocht je echte luxe designer kleding willen kopen dan zou je misschien wat verder moeten reizen. Designer kleding wordt namelijk niet overal aangeboden. Doordat het niet overal wordt aangeboden zal het exclusief blijven. Ligt het kledingstuk die jij zou graag wilt niet in de winkel of is die niet meer op voorraad, dan zou je kunnen gaan kijken via een webshop. Via een webshop zul je misschien andere varianten zien die je misschien leuk zal vinden. Bezoek eventueel de winkel maar ook de webshop voor de beste keuze.