De Sfeer Maecker

De Sfeer in en Rond uw Huis

Met een wand van glas altijd uit de wind

glazen schuifwand van Metalura

Een overkapping in je tuin is een prima manier om droog te zitten in de tuin als het regent, of in de zomer een beetje de verkoeling op te zoeken. Maar met een glazen schuifwand van Metalura zit je ook nog uit de wind, op deze manier wordt het wel erg aangenaam in de zomer en de winter om buiten te zitten. Een frisse wind kan er ook voor zorgen dat je niet buiten wilt zitten, met een wand van glas is dit geen probleem en zeer comfortabel. Wordt het te warm dan vouw je de glazen wand simpel open.

Vouw de wand eenvoudig helemaal open

glazen schuifwand van Metalura

Voor de winter en het voorjaar is een glazen schuifwand van Metalura perfect, de kou blijft buiten en de zon wordt binnen gehouden om daar alvast van te genieten. In de zomer geniet je optimaal van het perfecte systeem van de glazen wand, de rails aan de onderkant is zo minimaal dat je deze bijna niet ziet. Heb je de wand open geschoven heb je een grote doorgang zonder staanders die je zicht beperken. 

Veilig en een gevoel van luxe en comfort

glazen schuifwand van Metalura

Omdat er geen stijlen zijn heb je over de hele breedte van je tuinkamer een goed zicht naar de tuin toe, de rails aan de onderkant is zo laag dat je er geen last van hebt bij het verlaten van de serre. Maatwerk is altijd gegarandeerd, zo heb je altijd de perfecte tuinkamer voor jouw woning. Op alle systemen heb je maar liefst tien jaar garantie, en natuurlijk de goede service van Metalura