De Sfeer Maecker

De Sfeer in en Rond uw Huis

Met een wolkenplafond het mooiste uitzicht boven je hoofd

Wanneer je bezig bent met het inrichten van je ruimtes, mag je natuurlijk het plafond niet vergeten. Je plafond verdient het ook om op een degelijke en prachtige manier gestyled te worden, zodat het goed past bij de rest van de kamer. Dit is vooral aan te raden in een grote en hoge vertrekhal waar je klanten ontvangt of waar je bijvoorbeeld in bed naar het plafond kan staren. Het hebben van een wolkenplafond zorgt ervoor dat je plafond ook de moeite waard wordt om te bezichtigen. Bij een wolkenplafond wordt er met ledverlichting gebruik gemaakt van foto’s om deze op het plafond te projecteren. Zo lijkt het net alsof je plafond open is en je naar een strak heldere lucht kan staren. Je kan er zelf voor kiezen wat er op je wolkenplafond te zien is, en bij de wolkenplafonds van Lumick.com kun je zelfs je eigen afbeeldingen inzetten.

Hoe werkt een wolkenplafond?

Met een wolkenplafond kun je een rustgevende en natuurlijke omgeving creëren, midden in je huis of kantoorpand. Het plafond bestaat uit een aantal panelen die aangedreven worden met ledverlichting. Op deze panelen worden foto’s geprojecteerd die een geheel vormen. Meestal is dit geheel een blauwe lucht die de illusie opwekt dat je een open dak hebt. Door de hoge resolutie zijn de afbeeldingen op de panelen niet van echt te onderscheiden. Naast wolken zijn er ook andere beelden die te zien zijn, zoals een diepzeewereld en je kan zelf ook je eigen illustraties op de panelen laten projecteren.

Alleen de beste kwaliteit

Bij Lumick.com staat kwaliteit hoog in het vaandel. Er wordt alleen gewerkt met panelen die voldoen aan strenge kwaliteitseisen, zodat je alleen het best mogelijke kan krijgen. Je kan zelf bepalen hoeveel panelen je neemt, afhankelijk van hoe groot je plafond is. Door de speciale plaatsing van de panelen lijken de beelden ook diepte te hebben, zodat het nog echter lijkt. Wil je rust en een natuurlijke impressie midden in je ruimte? Vraag dan een offerte aan om zelf een wolkenplafond bij Lumick.com aan te kunnen schaffen.