De Sfeer Maecker

De Sfeer in en Rond uw Huis

Moderne keukens aanschaffen doe je hier!

Moderne keukens

Moderne keukens Voor mijn nieuwe woning ben ik gaan zoeken naar moderne keukens. Ongeveer een jaar geleden zijn ik en mijn vriend verhuisd naar een nieuw appartement. Hier wilden wij wel in investeren, want dit was een huis waar wij onszelf wel jaren lang zagen wonen. Wij hebben er toen ook bewust voor gekozen om niet alles direct te renoveren. Daardoor konden wij langer doorsparen en het direct goed aanpakken. Allereerst hebben wij wel de badkamer veranderd, want deze was echt sterk verouderd. Hier hebben wij een hele fijne aannemer voor gehad en daarom hebben wij hem ook weer gevraagd voor onze kookruimte.

Dit zijn de allermooiste moderne keukens

Moderne keukens

Hij had gelukkig een hele goede tip voor ons waar wij goed heen konden gaan voor moderne keukens. Dit was het bedrijf Middelkoop in Culemborg. Wij wonen zelfs in ’s Hertogenbosch, dus dat is helemaal niet zo ver rijden. Op een zaterdagmiddag zijn wij hier eens langs gegaan om wat inspiratie op te doen. Wij zagen ongelofelijk veel dingen die ons aanspraken, dus daar hebben we allemaal foto’s van gemaakt. Diezelfde dag hebben we toen ook een afspraak gemaakt om een ontwerp te laten maken voor bij ons thuis. Wij hebben alles heel erg goed opgemeten, omdat je daarin natuurlijk geen fouten wilt maken.

Het uiteindelijke resultaat

Toen wij weer terug gingen naar dit bedrijf met moderne keukens, hadden we allebei geen idee wat we konden verwacht. De man die ons hielp had heel veel kennis van zaken en kon ons daardoor goed helpen. Het ontwerp wat hij heeft gemaakt was echt precies wat wij wilden. Uiteindelijk hebben wij er toen ook meteen voor gekozen om de aankoop te doen. Inmiddels is de installatie ook helemaal gebeurd en het is super mooi geworden. Mocht je hetzelfde als wij willen, dan moet je zeker eens bij hen langs gaan!