De Sfeer Maecker

De Sfeer in en Rond uw Huis

Niets lekkerder dan de boxspring

Niets lekkerder dan de boxspring

Ik heb nog nooit samengewoond, wel eens bijna trouwens. Ik zou jaren geleden intrekken bij mijn toenmalige vriend, iets wat ik van het begin af al eigenlijk helemaal niet zo zag zitten eigenlijk. Ik stond echter op de nominatie om mijn huis uitgezet te worden en dus nodigde de situatie er wel echt naar uit, temeer omdat zijn huisgenoot net weg was gegaan en we dus het hele huis voor onszelf zouden hebben. We hadden alles al afgesproken, maar op het laatste moment kreeg ik paniek en ben ik er vandoor gegaan, ben ik in een andere stad gaan wonen. Best lullig, maar uiteindelijk wel de beste oplossing, want het is geen wonder dat ik er geen zin in had, ergens voelde ik echt wel dat dit echt niet zou gaan werken, ik ben de zaken alleen voor geweest. Nu met mijn huidige vriend is het een wereld van verschil en hebben we er allebei onwijs zin in en dat is zó’n verschil. Het is eigenlijk alles waar we het over hebben, we zijn beiden zo enthousiast als kleine kinderen. Samen hebben we ook al onze eerste aankoop gedaan, namelijk een boxspring van Swiss Sense. Deze boxspring is zó mooi en ligt zo ongelooflijk lekker, toen we ‘m uitprobeerden in de winkel waren we gelijk verkocht. Deze boxspring is de ultieme bekroning van ons liefdesnestje! We zijn al druk plannen aan het maken voor de inrichting van het hele huis en hoewel we echt totaal niet dezelfde smaak hebben, vinden we elkaar toch in het midden – en dat is wel net zo prettig om vast te weten natuurlijk. Bovendien kunnen we straks elke nacht bij elkaar spenderen, en er is niets zo lekker als in zijn armen liggen – mits we op die boxspring liggen natuurlijk!