De Sfeer Maecker

De Sfeer in en Rond uw Huis

Ook moesten wij denken aan de isolatiemogelijkheden

Ook moesten wij denken aan de isolatiemogelijkheden

582637_374750735914259_1029315243_n

Omdat wij graag openslaande deuren willen hebben in onze garage zijn wij op zoek gegaan naar de juiste vakman hiervoor. En zo ben ik eens samen met mijn man op het internet gaan kijken naar de mogelijkheden voor ons. En toen kwamen wij al snel terecht op de site differentdoors.nl en zo konden wij bij de voorbeelden van alle mooie soorten van openslaande deuren al een idee krijgen over hoe het er eventueel ook bij ons kan komen uit te zien. Ik was erg blij toen ik deze informatieve site had gevonden, en zo kwamen wij ook bij de kop, isolatiemogelijkheden. Hier had ik natuurlijk nog helemaal niet over na gedacht. En zo kon mijn man al inschatten dat wij een thermisch onderbroken kozijn moeten hebben, wanneer er geen warmte naar buiten verloren mag gaan. En ook wanneer tocht een rol speelt. En dat is natuurlijk wel iets wat door de juiste isolatiemogelijkheden voorkomen kan worden. En zo hebben wij meteen via de site een brochure aangevraagd om deze nog eens op ons gemak goed te kunnen bestuderen. En zo kon mijn man zich verdiepen in de isolatiemogelijkheden en ben ik nog eens goed gaan bedenken in welk kleur ik graag de openslaande deuren zou willen hebben. En zo kunnen wij hopelijk binnenkort al opdracht geven voor deze mooie klus die ons huis een stuk mooier zal gaan maken en met de openslaande deuren ook meteen een stuk functioneler. En dat is natuurlijk mooi meegenomen nu wij meteen het juiste adres hebben gevonden. En dat besloot mij om te bellen voor een afspraak. En nu alles is geregeld en gemonteerd, is het nog mooier geworden dan ik van te voren in mijn hoofd had bedacht.