De Sfeer Maecker

De Sfeer in en Rond uw Huis

Openen van afgesloten deuren

slotenmaker-voor-bedrijven

Het openen van afgesloten deuren is heel moeilijk en niet iedere slotenmaker kan dit schadevrij doen. Alleen de echte experts met jarenlange ervaring kunnen afgesloten deuren schadevrij openen.

slotenmakerFlipperen

Als een deur niet afgesloten is kunnen de slotenmakers in Den Haag de deur openen door te flipperen. Hierbij word een plastic kaart tussen de deuropening gestopt en van boven naar beneden bewogen tot de deur opengaat. Met wat oefening is dit iets wat iedere slotenmaker Den Haag kan. Helaas is dit bij een afgesloten deur niet het geval want door de vergrendeling is flipperen niet mogelijk.

slotenmakerSlot schadevrij openen

Voor het openen van een afgesloten deur heb je een slotenmaker Den Haag nodig met veel ervaring. Het is dan ook verstandig om aan de telefoon al te vragen of de slotenmaker dit kan. Met de juiste gereedschappen komt de slotenmaker Den Haag langs en voorzichtig omzeilt die het slot. Hiervoor oefent een slotenmaker constant en oefenen is dan ook nodig als je sloten zonder brute kracht wil kunnen openen. Een slot forceren met kracht kan natuurlijk iedereen maar dit beschadigt het slot. De slotenmaker die niet weten hoe ze het slot veilig moeten openen gebruiken dan ook een boormachine of andere gereedschappen om dit te doen.