De Sfeer Maecker

De Sfeer in en Rond uw Huis

Privacy en lichtinval met raamfolie op maat

folie op het raam

Met de raamfolie op maat kon ik eindelijk weer genieten van een beetje privacy, zonder mijn lichtinval op te geven. De gordijnen dicht, dit is altijd een optie, maar het voelde toch niet fijn om zo’n beperkte lichtinval te hebben. Gelukkig bestaat er raamfolie! Ik heb er nooit eerder aan gedacht want ik heb behoorlijk gekke ramen. De afmetingen zijn allemaal anders, doordat het een oud en hoekig huis is. Knippen kan ik niet, dus ik voorzag al een lelijke folie, met bubbels overal en gekartelde randen. Gelukkig kwam ik op een website uit waar je op maat je folie kan bestellen. Een kind kan de was doen: het enige wat ik hoefde te doen was alles op te meten en door te geven. Simpel toch! En ja, natuurlijk moest ik het ook plakken, maar door de fijne instructies ging dit vrij soepel. Ik was eigenlijk best trots op mijzelf. 

meer privacy in huis

Online bestellen, meteen in huis

Meteen in huis klinkt wel heel idyllisch, maar zo voelde het wel! Ik geloof dat ik het in de ochtend had besteld en ik kreeg meteen een melding dat het onderweg was. De volgende ochtend viel het op mijn deurmat. Allemaal prachtig op maat gemaakte raamfolie. Daarnaast vind ik de kwaliteit ook goed, het is van hoge kwaliteit terwijl de prijs ontzettend meevalt. Je ziet dat dit folie een aantal jaar (of jaren) meegaat. Mijn lichtinval is nog steeds prachtig en ik kan weer ongedwongen in huis rondlopen, zonder het gevoel te hebben dat de hele buurt kan meekijken.

ramen in huis