De Sfeer Maecker

De Sfeer in en Rond uw Huis

Probeer een model uit 

Trampolines

Ben je nog niet ervaren met springen, maar weet je wel wat je wilt is het goed om een aantal modellen uit te proberen. Het is belangrijk om te voelen welke van de trampolines geschikt zijn voor je, veren of elastiek is bijvoorbeeld een afweging die je moet maken. Wil je een beetje stug springen, of vind je het juist fijn als je geen weerstand voelt in je lichaam met elastiek. Natuurlijk is het ook belangrijk wat voor sprongen je gaat maken, spring je voor de lol of wil je echte figuren maken.

Trampolines

Modellen op soort

Om het makkelijk te maken zijn er een aantal series met de verschillende modellen, in de familieserie vind je alle modellen die geschikt zijn voor gezinnen. Deze zijn niet geschikt om te gebruiken voor echte atleten, ben je een echte sporter en eis je meer van een trampoline dan is de sportserie geschikt voor je. Deze trampolines zijn meer bestand tegen zwaardere belastingen tijdens het springen. Voor openbare gelegenheden is er ook een aparte serie, speciaal voor speeltuinen binnen en buiten.

Altijd een leuke trampoline

Wat voor model je ook zoekt, in de webshop van 12springtrampoline.nl vind je altijd wel een leuk en geschikt model om op te springen, voordeel is ook dat je modellen hebt voor op de grond en in de grond. Aan de hand van je wensen voor je tuin kun je een weloverwogen keuze maken, het doek waarop je springt is gemaakt van stof dat zeer snel droog is na een regenbui. Je hoeft dus niet lang te wachten om gebruik te maken van de trampoline.