De Sfeer Maecker

De Sfeer in en Rond uw Huis

RVSvakman.nl breidt online assortiment uit met hout!

Bij RVSvakman.nl kunt u, naast RVS balustrades en RVS trapleuningen, nu ook terecht voor prachtige houten trapleuningen inclusief RVS accenten. Een bijzondere combinatie van stijlvolle RVS leuningdragers, stoere RVS einddoppen met een sfeervolle en warme houten trapleuning! Een houten trapleuning kopen bij RVSvakman.nl? Onderstaand vindt u alle informatie die u nodig heeft.

 

Een houten trapleuning kopen bij RVSvakman.nl:

 

Stap 1: Kies de gewenste leuning.

Bij RVSvakman.nl heeft u de keuze uit 4 houtsoorten (eiken, beuken, mahonie en grenen), 2 afwerkingen van het hout (onbewerkt en gelakt) en in het geval van beukenhout zelfs een derde (gelakt en gebeitst). Daarnaast bieden wij iedere leuning aan met 5 soorten leuningdragers plus een variant zonder leuningdragers. Twijfelt u nog over de variant, kies dan voor de categorie ‘alle houten trapleuningen’ en loop eens rustig door het totale aanbod heen. U kunt dan ook gebruik maken van de handige filterfuncties, zodat u kunt filteren op bijv. bevestiging leuningdrager (blind of schroeven) en/of houtbewerking (blank, gelakt of gelakt en gebeitst).

 

Stap 2: Vul de leuning specificaties in.

Op de detailpagina van de door u gewenste leuning kunt u vervolgens de lengte invoeren. Wanneer u vervolgens op de button ‘bereken’ klikt, ziet u meteen de juiste prijs + het aantal leuningdragers dat u ontvangt. Vervolgens kunt u de gewenste afwerking van de uiteinden kiezen. Standaard zijn hierbij de RVS einddoppen geselecteerd, maar u kunt ook kiezen voor de vlakke afwerking (vellingkant) of ronde afwerking. Klik op de afbeelding om de door u gewenste afwerking te selecteren, ook hierbij wordt de prijs direct aangepast.

 

Stap 3: Bestelling afronden.
Wanneer uw bestelling compleet is en tevens in het winkelmandje geplaatst is, kunt u uw bestelling afronden. Allereerst krijgt u nog een samenvatting te zien. Vervolgens kunt u kiezen voor ‘bestelling afronden’ (groene button), waarna u uw gegevens in kunt vullen, de gewenste verzend- en betaalmethode kunt selecteren, uw bestelling nogmaals kunt controleren en uiteindelijk de online koop af kunt ronden middels de ‘kopen’ button. Een trapleuning van hout kopen is nog nooit zo eenvoudig geweest!