De Sfeer Maecker

De Sfeer in en Rond uw Huis

Tips om het exterieur van je huis te versieren

Hulp nodig bij het versieren van de tuin? Dan vind je hier 4 tips waarmee je kan beginnen! Zo kan ook jij een mooi exterieur hebben om van te genieten! Bron: van van EE

Comfort boven alles

Hout is een mooie toevoeging aan de tuin en het huis, maar hout heeft enorm veel onderhoud nodig. Het hele internet staat vol met tips en tricks om je hout gemakkelijk te onderhouden, maar het kan makkelijker. De beste tip over hout die je kan hebben is, neem het niet. Hout heeft onderhoud nodig, in tegenstelling tot kunstof dat makkelijk schoon te maken is en nauwelijks tot geen onderhoud nodig heeft. Kies comfort, praktisch en makkelijk boven hout.

Buitenlampen op batterij

Geef aandacht aan de voortuin

Vanaf de straat komen gasten naar jouw huis, daarom is het belangrijk om een mooi en verzorgd voortuin exterieur te hebben. Meestal heeft een huis een standaard pad naar de voordeur die gelegd is door de woningbouwcorporatie of de gemeente, deze bestaan dan uit normale dertig bij dertig stenen. Om de voortuin sierlijk te maken kan je de stenen vervangen door andere stenen, of een bloembed aanleggen met een tuinsetje voor twee. Zo maak je het extra uitnodigend.

Upgrade het zitgedeelte van je tuin

Tuin stoelen zijn ideaal om te gebruiken als je met een budget in je tuin wilt zitten en wilt genieten van de zon in de zomer. Maar deze stoelen zijn veelal oncomfortabel. Ga daarom voor comfortabel als je een groot budget hebt en schaf een loungeset aan. Deze loungeset kan je niet alleen in de tuin zetten, maar ook in de tuinkamer als je deze hebt. In je tuinkamer zit je dan lekker te loungen onder de zon terwijl je geen last hebt van wind, insecten of andere dergelijke oncomfortabele taferelen.