Tips voor het aanvragen en aflossen van je lopend krediet

berekening

In sommige periodes kun je wel wat financiële steun gebruiken. En dan kun je bijvoorbeeld gebruik maken van een krediet via Geld.nl. Zoiets brengt in veel gevallen weinig risico met zich mee, maar je wilt het wel op de juiste manier gebruiken. 

Tips aanvraag

Een doorlopend krediet afsluiten

Je hebt dus doorlopend geld nodig, dan kan het fijn om af en toe een steuntje in de rug te krijgen. Maar je wilt hier wel verstandig mee omgaan. Je moet immers alle terugbetalen, met daarbovenop een rentepercentage. Hoe je dat doet? We raden aan om er in ieder geval altijd voor te zorgen dat je de lening zo snel mogelijk aflost. Krijg je extra geld binnen doordat je loon omhoog gaat of je bijvoorbeeld vakantiegeld krijgt? Wees dan verstandig en gebruik hier een deel van om je doorlopend krediet af te lossen. Want hoe langer je bezig bent met aflossen, hoe meer je aan rente dient te betalen. Ook is het slim om het limiet te verlagen indien mogelijk. Op deze manier is de kans kleiner dat je veel extra geld opneemt. En uiteindelijk wil je zo min mogelijk lenen en rente betalen.

Tenslotte wil je natuurlijk dat je de goedkoopste aanbieder vindt van zo’n doorlopend krediet. Je kunt deze eenvoudig vergelijken door naar een vergelijkingswebsite te gaan. Daar kun je alles zeer eenvoudig met elkaar vergelijken uiteindelijk de goedkoopste aanbieder uitzoeken. Let daarbij nog even op de voorwaarden en je weet zeker dat je goed zit.

vergelijken