De Sfeer Maecker

De Sfeer in en Rond uw Huis

Veel klanten kiezen voor de Red sun stenen

Bent u op zoek naar prachtige tegels of stenen? Dan is het zeker een aanrader om te kiezen voor de collectie van Red sun bij de Steenhandel Kan. Deze tegels zijn gemaakt van de allerbeste materialen en hierdoor kan er gezegd worden dat ze van de beste kwaliteit zijn. Daarnaast zien ze er ook nog eens erg degelijk uit waardoor ze in vele settings geplaatst kunnen worden.


Over de tegels van Red sun

Red sun is een zeer toonaangevende leverancier van verschillende tegels gemaakt van natuursteen, keramiek en beton. Deze tegels kunt u gebruiken voor in uw tuin of een openbare ruimte. Het merk Red sun biedt vier verschillende productielijnen aan. De eerste productielijn werd in het jaar 2002 genomen en de vierde in het jaar 2017. Bij de prachtige tegels van het merk Red sun wordt tijdens het productieproces de state-of-the-art-technieken toegepast. Hierdoor heeft de allernieuwste productielijn van Red sun de modernste online veredelingstechniek.

Een hoge kwaliteit met een hoge productiesnelheid

Het merk Red sun gaat hand in hand met een hoge productiesnelheid en een zeer hoge kwaliteit. Bent  u benieuwd naar de tegels? Ga dan snel langs in de showroom van Steenhandel Kan!