De Sfeer Maecker

De Sfeer in en Rond uw Huis

Verander je appartement in een chique loft met luxe wanddecoratie

Verander je appartement in een chique loft met luxe wanddecoratie
Heb je het gevoel dat je appartement iets mist? Misschien voelt het een beetje te saai. Als je hier iets aan wilt doen en op zoek bent naar een manier om wat stijl en verfijning aan je appartement toe te voegen, overweeg dan het gebruik van luxe wanddecoraties. Er zijn veel verschillende soorten wanddecoraties die een vleugje luxe aan je huis kunnen toevoegen. In deze blogpost bespreken we welk effect verschillende luxe wanddecoraties op je appartement hebben. Lees verder!

Meer speelsheid

Hexagon mozaïek is een geometrisch patroon dat bestaat uit kleine steentjes met een zeskantige vorm. Samen vormen ze een honingraatpatroon. Het bijzondere aan deze vorm van wanddecoratie is dat het aan de ene kant geordend is, waardoor het nooit druk of chaotisch wordt, en dat het aan de andere kant voor een organische look en meer dynamiek in je appartement zorgt. Ben je op zoek naar een speels effect? Dan is wanddecoratie met hexagon mozaïek wat je wilt.

Natuurlijke uitstraling

Steenstrips zijn gemaakt van echte steentjes. Dit zorgt voor een natuurlijke en interessante look, want geen steentje is hetzelfde. Ze zijn er in verschillende steensoorten, zoals leisteen en kwarts en in verschillende kleuren. Met luxe steenstrips als wanddecoratie haal je de natuur in huis!

Warme wanddecoratie

Wil je wel de natuur in huis halen, maar vind je de uitstraling van steen te koud? Houtstrips zijn net zo luxe en decoratief als steen, maar hebben een veel warmere uitstraling. Bovendien dempen ze geluid, waardoor je minder last hebt van echo’s in huis.

Makkelijke manier om je appartement een upgrade te geven

Waar je voorkeur ook naar uitgaat, met deze luxe wanddecoraties tover je je appartement om tot een eigentijdse woonruimte, met een geheel eigen uitstraling. Luxe wanddecoratie is de manier om je manier van wonen te upgraden! Kijk hier voor meer blogs met interieurtips.