De Sfeer Maecker

De Sfeer in en Rond uw Huis

Voor een mooie assortiment horecaparasols moet je hier zijn

Horecaparasols

xteriorHet onderwerp van vandaag is horecaparasols. Nu zal dit misschien niet voor de hand liggen en ook niet voor iedereen interessant zijn. Maar wellicht dat jij deze informatie met andere kan delen en zo een sneeuwbaleffect in gang kan zetten. Sinds kort is een goede vriend van mij zijn eigen horeca onderneming begonnen. Hier heeft hij jarenlang over nagedacht en alles goed gepland. Hier horen natuurlijk ook parasols bij. Omdat hij alles op een professionele wijze wil doen, kocht hij deze bij een extern bedrijf. Dit deed hij bij Xterior, wellicht dat jullie hier al eens van gehoord hebben. Wanneer je hier nog nooit van gehoord hebt, is het zeker de moeite waard om door te lezen. Hij zocht namelijk een eye catcher waarmee voorbijgangers eerder naar zijn restaurant zouden komen.

HorecaparasolsIk kan jullie nu al vertellen dat het een succes is. Vaak zie je bij restaurants standaard zwarte of witte parasols. Hier is natuurlijk niks mis mee, alleen spring je er niet mee uit. Wanneer je opmerkelijke kleuren gebruikt of opvallende afbeeldingen of logo dan hebben mensen het veel eerder in de gaten. Dit allemaal was geen probleem bij deze firma.

Eenvoudig gevonden online

Omdat je natuurlijk vrijwel alles online kunt kopen. Dit vaak goedkoper als in winkels, ging hij dus ook online op zoek naar horecaparasols. Dit natuurlijk wel diegene die hij kon laten bedrukken. Vandaar dat hij ook direct uitkwam bij de site xterior-parasols.nl. Volgens die vriend van mij leveren hun echt topkwaliteit. Dit niet alles voor parasols maar ook windschermen, zonwering en andere gerelateerde producten. Dit goedkoper als je het ergens in een groothandel haalt.

Ik heb het eindresultaat inmiddels gezien. Hij heeft gekozen voor lichtgroen met zwart logo erop. Het valt erg mooi op, zonder dat het storend werkt. De levertijd was overigens ook snel. Al met al was het volgens hem een echte aanrader. Dus wie weet heb jij hier ook iets aan of misschien iemand binnen jou netwerk.

parasol