De Sfeer Maecker

De Sfeer in en Rond uw Huis

Wanneer gebruik je LED grondspots?

LED lampen zijn tegenwoordig erg populair, steeds meer particulieren en professionals kiezen er voor om LED lampen te gebruiken in en om hun huis en werkplaats. Dit is natuurlijk niet zo gek. LED lampen zijn vele malen zuiniger dan normale lampen, en gaan ook nog eens veel langer mee. Hierdoor is het niet alleen een goede bijdrage aan het milieu, maar ook aan jouw portemonnee.

LED lampen komen in veel verschillende vormen en maten, één van de wat specifiekere LED lamp opties zijn de LED grondspots. Deze spots worden zoals de naam doet vermoeden in de grond verwerkt. Hiermee bedoelen we niet dat ze bijvoorbeeld in de tuingrond worden gezet, maar dat ze worden verwerkt in de vloer binnen en buiten.

Mocht je op zoek zijn naar LED lampen de je in de grond steekt bij de tuin of oprit, dan ben je opzoek naar LED prikspots. In beide gevallen kan je het beste terecht bij Euroledshop, de beste LED lampen leverancier van Nederland. Koop daarom altijd LED grondspots online bij Euroledshop.nl.

Wat zijn de beste toepassingen van LED grondspots?

Veel verlichting werkt van boven naar onder. Boven de eettafel hangt een lamp die naar onderen verlicht, hierdoor kan je goed zien wat er op tafel gebeurt en wie er aan tafel zitten. Dit is ook het geval bij sta-lampen, leeslampen en spotjes in het plafond. Toch zijn er plekken waar je juist verlichting vanuit de grond of bodemplaat wil hebben. Hier zijn LED grondspots perfect voor. Ze zijn gemakkelijk aan te sluiten en geven precies genoeg licht. Ze zijn zeer energie zuinig en werken al vanaf 1 Watt.

De grondspots zijn ideaal voor bijvoorbeeld:

  • Het verlichten van de zijkant van je huis of van een muur; door het precieze verlichtingspatroon van grondspots zijn ze perfect om een muur te verlichten. Dit kan zowel binnen als buiten.
  • Het aangeven van een oprit; Veel tuinen en opritten hebben nu eenmaal niet veel licht, het is per slot van rekening niet een leefkamer. Toch wil je wel veilig op je oprit kunnen parkeren zonder daar naast te rijden. Grondspots kunnen jou precies aangeven waar de oprit loopt en geven ook nog eens een luxe effect.
  • Het accentueren van kunstwerken of zwembaden. In veel luxe huizen worden grondspots gebruikt om extra detail te geven aan de dingen die extra waarde geven. Zo worden ze vaak gebruikt rondom zwembaden en om bijvoorbeeld kunstwerken zoals beelden extra in het licht te zetten.