De Sfeer Maecker

De Sfeer in en Rond uw Huis

Wat is de beste zonwering?

Steeds meer mensen kiezen voor zonwering. Je ziet in steeds meer straten het straatbeeld veranderen. Mensen hebben ineens zonwering voor de ramen hangen. Naast het feit dat zonwering van Zonwering Friesland er enorm leuk uit ziet en het je huis echt aankleed, is het ook nog eens enorm functioneel. Door middel van de zonwering blijft het in je huis namelijk een stuk koeler. Dat is vooral in de steeds warmer wordende zomermaanden een ideale oplossing. Voordat je zonwering aan je huis op gaat hangen moet je natuurlijk wel weten wat het beste is. Wil je weten wat de beste zonwering is? Lees dan snel verder!

Rolluiken

Een van de beste zonweringen zijn de rolluiken. Als je een rolluik naar beneden hebt, komt er geen enkele zonnestraal meer naar binnen. Daardoor blijft het in je huis enorm koel. Het hebben van rolluiken heeft nog een groot voordeel. Zo biedt een rolluik je enorm veel veiligheid. Er komt immers niemand door een rolluik naar binnen. Het enige nadeel van een rolluik is de look. Een rolluik ziet er eigenlijk niet uit en je huis wordt er meer een gevangenis van dan een gezellig huis.

Markies

Een zonwering dat je huis er wel gezellig uit laat zien is een markies. Een markies is een halfronde zonwering die je vaak ziet in het typisch Parijse straatbeeld. Markiezen zien er schattig uit en die look geven ze ook aan jouw woning. De markies zal de heftigste zonnestralen tegenhouden, maar het weert natuurlijk niet alles.