De Sfeer Maecker

De Sfeer in en Rond uw Huis

Welke stenen leg ik in de tuin?

Het is ideaal om een eigen tuin te hebben. Door middel van je eigen tuin heb je je eigen buitenruimte waar je geen rekening met anderen hoeft te houden. Zo kun je bijvoorbeeld eenvoudig een zwembad neerzetten waar jij wilt en een groot terras maken. Op dat terras moeten natuurlijk een aantal stenen liggen. Een terras is immers geen terras als er geen stenen onder de stoelen staan. Maar voor welke stenen kies je dan? De Bestratingmarkt heeft er een aantal voor je uitgezocht.

Klinkers

Een van de stenen die je in de tuin kunt leggen zijn klinkers. Klinkers zijn een van de leukste stenen die er zijn. Het zijn namelijk die kleine bakstenen die je vaak op boerderijen en in ander landelijk vastgoed in de grond ziet liggen. Klinkers zien er enorm gezellig uit. Daardoor krijgt je eigen tuin ineens een enorm gezellige uitstraling. Het enige nadeel van klinkers is dat ze moeilijk schoon te maken zijn. Ze zien er leuk uit, maar als je de stoep gaat vegen loop je een grote kans dat al het vuil tussen de klinkers gaat liggen. 

Tegels

Een ander leuk iets dat je in de tuin kunt leggen zijn tegels. Tegels zijn ideaal om in de tuin te hebben. Ze zien er enorm leuk uit en ze maken echt een terras van jouw terras. De tegels zijn snel vies, maar daarentegen ook enorm makkelijk om schoon te maken. Hierdoor zijn deze tegels erg geliefd bij veel mensen.