De Sfeer Maecker

De Sfeer in en Rond uw Huis

Wij kregen een goede tip waar wij het beste hout konden bestellen

sapeli-mahonieWij kregen een goede tip waar wij het beste hout konden bestellen

Voor het kopen van hout hebben wij een erg goede tip gekregen. Mijn man en ik hebben toevallig eens met de achter buurman gesproken over hout. Dit omdat wij graag iets willen bouwen waar wij tot in de late uurtjes lekker met ons tuin set onder kunnen zitten zodat wij beschut zitten. Het gaat een flinke klus worden vertelde wij, maar zijn daarom dan ook op zoek naar goed en betaalbaar hout. En zo verwees de buurman ons naar Pont Meyer toen mijn man en ik thuis kwamen zijn wij eens op deze site gaan kijken en al snel konden wij zien dat wij voor alle soorten hout hier terecht kunnen en zo hebben wij eerst een plan op gesteld. En hebben wij een tekening gemaakt en alle maten herhaaldelijk opgemeten om ons tijdens het bestellen niet te kunnen vergissen. En zo hebben wij gekozen om te gaan werken met steigerhout. Want met dit hout kan je echt alles maken als ik mijn man mag geloven. Nou ja, ik heb het dan een beetje bedacht zoals het er ongeveer uit moet komen te zien en mijn man heeft alles gemaakt. Mijn man vertelde dat hij dit hout erg makkelijk vind om mee te werken. Nou ja, ik was hier natuurlijk al lang blij mee want ik doe het hem natuurlijk niet na. En zo ben ik dan ook zeer tevreden over het eind resultaat. Wij zijn dan ook zeer tevreden over het hout en de rest van de spullen die wij op deze site hebben besteld om onze zelf bedachte klus te kunnen klaren. En nu maar wachten op die lange zwoele zomer avonden zodat wij heerlijk kunnen genieten en maakt het zelfs niet uit als er tussendoor even een bui valt want wij zitten droog.