De Sfeer Maecker

De Sfeer in en Rond uw Huis

Zo bewerk jij je foto’s op de best mogelijke manier

Ooit van polaroid instant photo frame gehoord? Dit zijn foto’s met daaromheen een frame. Deze foto frames kunnen in een mooi patroon aan de muur worden gehangen, worden ingelijst en noem maar op. Je kunt met een instant photo frame echt je creativiteit laten zien.

 

Polaroid sticker frame

Een Polaroid sticker frames is een uitermate creatieve manier om je foto’s te bewerken. Wat je kan met zo’n sticker frame? Hiermee kan je je foto’s opfleuren door middel van een sticker. Deze sticker is in de vorm van een polaroid lijstje. Je kunt de stickers in verschillende vormen en maten krijgen. In de meeste gevallen zitten er symbooltjes op. 

 

Foto’s in huis

Voor vele mensen zijn foto’s in huis enorm belangrijk. Dit omdat men graag bijzondere momenten vastlegt en hier later naar terug kijkt. Denk bijvoorbeeld aan je zoon of dochter die geslaagd is voor zijn of haar rijexamen. oto’s brengen geschiedenis en herinneringen terug. Door zo’n foto in huis heb je altijd een leuke herinnering aan de muur. Foto’s kunnen bovendien ook sfeer in huis brengen. Vooral wanneer het gaat om een foto die gemaakt is tijdens een mooi moment. Zo koester je deze momenten en kan je tijdens een minder moment in je leven alsnog genieten van de foto's.

 

Wat is een polaroid?

Een polaroid is een fotocamera die je in verschillende kleuren en maten kunt kopen.  Je hebt de meest aparte en gekke vormen op het internet staan. met deze camera kun je unieke foto’s maken, maar dat is nog niet alles. Deze camera print ze namelijk ook uit nadat jij de foto hebt gemaakt. 

Nadat je zo’n foto hebt gemaakt, kun je hier een hoesje omheen doen. Ook heb je er boekjes en lijsten voor. Op die manier kan je alle persoonlijke fotomomenten bij elkaar houden. Dit wordt vooral veel gedaan tijdens vakanties. Op deze manier heb je dan na je vakantie in bijvoorbeeld Amerika, een compleet album aan foto’s. Deze foto’s kan je dan thuis weer toevoegen aan de rest van je polaroid collectie. Ook een voordeel is dat deze camera’s gek genoeg helemaal niet duur zijn.

Direct een foto! Is dat niet te gek? Net als een selfie maken maar in dit geval gaat hij niet naar je galerij op je telefoon, maar je hebt hem direct in handen. Voor velen uit de nieuwere generatie is dit niet voor te stellen. Echter, vroeger was het eerder raar dat je een foto op een telefoon kon bewaren.